Min möhippa

Igår blev jag överraskad med världens bästa möhippa!

I början av juni fick jag ett sms från min ena tärna Amanda där jag skulle ta ledigt från jobbet 21 juli. Jag skulle vara lite festklädd, osminkad och stå redo kl 10.

Så jag hade mina aningar att det kanske skulle vara den här helgen det hände. 

Dagen innan så sov min syster över hos mig  och hon såg till så att jag blev klar till kl 10 och sa att vi skulle åka hem till henne. Hon bor i Norrtälje.

När vi kom dit så bjöd Rebecka på kaffe och sa att vi hade lite tid innan vi skulle röra på oss.

Vi promenerade sen ner till socitetsparken i Norrtälje, vilken är en promenad på ca 15 min. Där hoppar min kompis Amanda fram bakom ett träd. Jag får bandet bride to be och en ögonbindel.

Vi går långt innan jag får sätta mig ner och när de tar av ögonbindeln så står mina kompisar där med massa filtar utspridda på gräset!

Tina, Marie (tärna), Malin, Carro, Amanda (tärna), Rebecka (tärna) och mamma Gunnel.

Champagneflaskan korkades upp och de skålade för mig! Vi lekte sedan lekar, åt baguetter och vattenmelon, prata, skrattade och hade det jättekul. 

Efter ett tag så går larmet på Amandas mobil och hon försvinner iväg ett tag. När hon kommer tillbaka så har hon med sig en annan tjej. Min första tanke var att vi skulle ha ett gympapass eftersom hon hade med sig en väska. Hon presenterade sig och sa att jag skulle få en ansiktsbehandling!

Det var det skönaste jag har varit med om! Jag fick t o m en present efteråt – presentkort hos henne, champain, choklad och ett ansiktskit!

Efteråt så fortsatte vi med lekarna och sen bagav vi oss till Havspiren för en drink.

När vi gick från Havspiren var klockan runt 17.30 och vi hade då hållt igång sen kl 11! De hade bokat bord så vi gick efteråt till på G för en trerätters middag. Där satt min svärmor Lotta och Jimmys systrar Jessica och Frida.


Efter middagen åkte mamma, svärmor och Frida hem och för oss andra var det dags för pubrundan! En drink på varje pub. På andra puben Little Dublin kom en kille fram och frågade om vi hade en bachelorette och vem som var the bride to be. Det visade sig att bordet bredvid var en svensexa där brudgummen var tysk och han hade med sig tyska, amerikanska och svenska kompisar.

Vi satt och prata en stund och sen följde de med oss till dansstället Garaget. Han skulle gifta sig dagen efter så de var inte med så länge.


Lyckliga brudgummen har en gul partyhatt

Vi avslutade hela rundan på G och sen hämtade min framtida make mig. 

Vi höll igång i 15 h totalt haha🤘🍹

One thought on “Min möhippa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *