Bröllopsresa

kjnaeglknag

Vi ska åka i väg på bröllopsresan till Sicilien tre dagar efter bröllopet. I och med all planering inför den stora dagen så har jag inte ägnat själva bröllopsresan så stor tanke tills för några dagar sedan. En packlista skulle behöva skrivas och se till så att alla kläder som ska med inte ligger i smutskorgen. Det finns lite att tänka på där också.

Hotellets pool
Hotellets pool

Vi har valt att vara borta i en vecka för sen kommer saknaden efter katterna vara alldeles för stor. På vår minisemester ner till Skåne var vi borta tre nätter och det tog ett tag innan minstingen förlät oss.

Taormina.
Taormina.

Vi ska bo i en by som heter Taormina som ligger på sydsidan av ön och har en otroligt fin utsikt över medelhavet. Vårt hotell heter Villa Belvedere och är ett litet familjeägt hotell med gul fasad och citronträd vid poolen.

Bilderna är tagna från TUI:s hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *