Övernattande gäster

Om man har riktigt roliga fester är det alltid kul att dagen efter gå igenom vad som hände under kvällen/natten. Oftast under en hemmafest så rör man sig mellan olika rum, inom- och utomhus samt olika gäng och då kanske man missade någonting kul som hände.
Att träffa de som vill dagen efter bröllopet var någonting vi tidigt ville men vart de skulle övernatta var någonting som vi klurade på ett tag. Vi bor ganska avlägset men närmaste orten Älmsta är bara 7 min bort. Men å andra sidan har vi ett extra hus på tomten, samt en frigga och en stor tomt.


Till vänster ingången till lillstugan och till höger ingången till friggan
Totalt kommer ungefär 15 gäster övernatta hos oss men inte i vårt hus. Det blir tält, lillstugan samt friggan. 
Vi kommer alltså vara på vår tomt hela dagen förutom vid porträttfotograferingen vilket är jätteskönt. I vår trädgård finns fruktträd, bärbuskar och blommor i alla dess färger vilket gör detta till den bästa ”lokalen” för oss. Att dessutom få dela dagen, natten och nästa dag med våra närmaste vänner och familj gör det hela ännu bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *