Vår bröllopsdag

Dagen började kl 6.30 för oss. Min syster Rebecka och hennes kille Martin samt min kompis Amanda och hennes kille Micke hade sovit över hos oss till bröllopsdagen för att kunna hjälpa oss med de sista förberedelserna.

Kl 8 kom Elina som hjälpte mig med hår och make up samtidigt som ytterligare fyra kompisar trillade in för att hjälpa till.

Vi hade skärmat av vardagsrummet där jag och mina tärnor skulle hålla till så från kl 8 så var jag där inne med Elina medan resten fixade det allra sista.Runt kl 9.30 kom mina föräldrar med min brudbukett, krans, tärnornas buketter samt killarnas corsager.


Min vackra bukett!

Kl 10 kom tårtan! Vi hade beställt från Tårtstugan och var otroligt spända på att få se den. Ingen annan än vi fick se tårtan i förväg!

Strax därefter kom Mia Lewell – vår fotograf! Hon började med att fota detaljer så som ringarna och dukningen. Därefter gick hon ut till killarna (de bytte om i vårt andra hus på tomten) för att fota deras förberedelser för att sedan fota våra.

Kl 12 var det dags för porträttfotografering! Vi började med en first look som går ut på att Jimmy stod och väntade nere på vägen med ryggen mot mig och jag fick komma nergåendes. Sen fick Jimmy vända sig om och vi fick se varandra för första gången iordninggjorda.


Här är jag påväg ner till Jimmy.

Därefter fotograferade vi i skogsmiljö och ute på en vacker åker. Först själva och sen tillsammans med våra tärnor och marskalkar.När vi kom tillbaka gömde sig Jimmy och jag i vardagsrummet i väntan på vigseln. Prästen kom och sa hej innan han gick ut till vigselplatsen och ringde i skeppsklockan.

Låten Still med Seinabo Sey spelades och vi gick mot vigselplatsen där alla våra nära och kära stod. Det var då jag förstod att det var på riktigt.

Det var en otroligt fin och enkel vigsel utomhus med rosenblad spridda överallt.Där blev vi man och hustru!

Vi utgångslåt var Fire and the Flood – Vance Joy och vi gick under ett regn av ris och rosenblad.


Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *