Vilken möjlighet!

En piffad bild på oss på min 25-årsdag.

Hej på er!

Välkommen till min blogg och välkommen att ta del av det som tar det mesta av min fritid – min och Christians bröllopsplanering.

Det känns fortfarande overkligt att jag ska gifta mig med min älskade Christian. Tänk vad slumpen ibland kan avgöra! Vad var oddsen för att både jag och Christian skulle hamna på klubben KB i Malmö den där decembernatten 2012, trots att vi egentligen skulle på helt andra ställen?

På bloggen kommer ni få följa mig och Christian på vår resa till vårt bröllop. Bröllopet kommer att ske i Malmö den 7 oktober 2017, nästan exakt fem år efter att vi möttes på det där svettiga dansgolvet! Det känns verkligen helt fantastiskt! Att jag ska få gifta mig med Christian – bli hans fru och han min man!

Vad kommer bloggen att innehålla?

Hur är vår historia? Vad har vi gjort i vårt förhållande fram till förlovningen? Hur gick förlovningen till, en förlovning som inträffade den 2 september 2016? Hur mycket lurade Christian mig innan han frågade? Men mest av allt kommer det handla om planeringen av bröllopet. Vilka val har vi gjort, varför har vi gjort dem? Vad i planerandet har varit lätt att besluta och vad har varit svårt?

Känslan av att hämta våra ringar!
Känslan av att hämta våra ringar!

Efter förlovningen den 2 september startade vi ganska omgående med planeringen. Vi hade fått höra att många vigsel- och festlokaler snabbt blir fullbokade. Vårt första fokus var att hitta en passande vigsel och – festlokal utifrån datum vi kunde tänka oss. Bara att bestämma datum var inte så lätt. Dels var det andra händelser som styrde (bröllop, fester) samt hur mycket tid behöver vi till planering? Vår första tanke spontant var att vi kunde faktiskt gifta oss exakt ett år efter förlovningen, då den 2 september i år passande nog infaller på en lördag. Men efter vidare funderingar valde vi den 7 oktober och det känns helt rätt!

 

Vi hoppas såklart på en dag med ett fantastiskt höstväder och skiftande färger! Vi hoppas också på en underbar dag tillsammans med våra familjer, släkt och vänner. Och vi hoppas att ni följer oss på vår resa. Kommentera gärna, vi tar tacksamt emot tips och funderingar!

Jag ser den här bloggen som en fantastisk möjlighet att få dela med mig av mina erfarenheter, tankar och känslor. Det är också en möjlighet att få uttrycka mig och vara kreativ. Ett stort plus är få den här resan så dokumenterad!

Puss och kram / #skymountains2017

2 thoughts on “Vilken möjlighet!

  1. Så unga tu! Är det från din 25-årsfest Emmi? Fina är ni i vart fall!
    Ska bli så skoj att läsa din blogg och följa allt i tankar och bilder!
    Puss
    Ninnis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *