Endast 100 dagar kvar!

img_3362

100 dagar!

Tänka sig, idag är det exakt 100 dagar kvar – då är vi man och fru! Tiden kommer att gå så snabbt. Det är en hel del inplanerat fram tills dess. Semester, jobb, bröllop för våra nära vänner, födelsedagar och annat. Måste verkligen lära mig att ta tillvara på alla stunder som går för att njuta av vägen till fru. Schyberg!

Men ändå 100 dagar. Sedan Christian friade har det gått 300 dagar. Så på 400 dagar kommer vi att ha planerat och utfört vårt bröllop. Inte för att jag räknar eller så…

Tärnornas frisyrer

Idag berättade jag också för mina tärnor vad jag ordnat till dem – på bröllopsdagen kommer vi alla fem göra oss iordning tillsammans. Jag har, utöver min egen frisör, ordnat så att de också kan få sina frisyrer fixade och det av frisörer från Headon i Malmö. Blev så himla glad när de ringde och berättade för mig att dem kunde ställa upp på detta! Detta är en vision jag tydligt sett framför mig, hur vi alla gör oss fina tillsammans.

Så nu har de fått i uppdrag att skicka bilder till mig som jag sedan kan skicka vidare till Headon för att dem ska kunna förbereda sig samt veta på ett ungefär hur tjejerna vill ha det.

Älskade tärnor!

Tänk hur mycket lycka mina fyra tärnor ger mig. Fyra helt olika individer, men ändå så lika; godhjärtade, vackra, smarta och fantastiska! Jag är så lycklig över att ha dem i mitt liv och att få ha dem vid min samt vår sida på bröllopsdagen. Ninna, Micka, Emilia och Malin – tack! 

En liten minipresentation av mina tärnor:
Ninna, syster
Micka, barndomsvän
Emilia, vän sedan gymnasietiden
Malin, vän sedan jag lärde känna Christian

Närmare presentation av dem kommer längre fram.

Vi skålade i bubbel ikväll, för att fira att det är 100 dagar kvar.
Så jag säger – skål och godnatt!

 

One thought on “Endast 100 dagar kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *