Semestertankar

Utsikt från lägenheten

Hej på er!

Har varit frånvarande några dagar då vi just nu är på semester och laddar batterierna. Detta är enda semesterveckan jag har i sommar, resten av semesterdagarna sparar jag till dagarna kring bröllopet.

img_2631Vi befinner oss just nu i Kroatien, mer exakt på ön Brac. Vi har strålande väder och fantastiskt varmt. Det är verkligen ren avkoppling med salta havsbad, god mat och ett underbart sällskap. Vi hyr en lägenhet tillsammans med våra nära vänner Martin och Malin. Martin är en av Christians bestmans, så det blir en del bröllopssnack.

När det gäller semester kring bröllopet så har vi svårt att välja. Som det ser ut nu kommer vi att åka i anslutning till bröllopet, ca 10 dagar. Hade gärna åkt längre men kan inte ta ut fler dagar än jobbet tillåter, vilket gäller för oss båda.

Våra tankar kring vår bröllopsresa går verkligen fram och tillbaka. Ska vi till Palma, där vi varit innan? Fördelen med Palma är att det är en kort flygning och vi gillar stämningen där. Kanske är 10 dagar för lång tid. Då kanske det istället blir 4-5 dagar och sen en längre resa till våren?

Ett tag var vi inne på Sydafrika, men det är betydligt mer omständigt att ta sig dit. Fördelen är att det blir något nytt för oss båda samt att det inte är någon tidsskillnad.

Men just nu är vi mest inne på några nätter i Dubai för att sedan ta oss vidare till Mauritius, paradiset! Inte för att det kanske är mindre omständigt än Sydafrika, men då får vi två olika typer av resa; storstad kombinerat med sol och bad.

Det ska bli skönt att få komma iväg direkt i anslutning oavsett destination. Efter bröllop och allt planerande tror jag att vi kommer kunna slappna av och bara smälta alla intryck.

Nu ska vi ner och äta frukost, sen blir det stranden!

Puss och kram/ Emmi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *