Modelldockor och färg

img_3311

Pappa och Christian

Pappa och Christian var dem som tillsammans kom på temat för våra save the date och inbjudningskorten. Christian ville att att det skulle vara mörkt, innehållandes modelldockor och inte helt perfekt. Pappa är så duktig på att kunna få fram det man önskar och så även i detta fall! Hans förstod vår vision och började skapa direkt.

Save the date

För att vara på den säkra sidan skickade vi ut save the date

Save the date
Save the date

kort, så att gästerna ett tag innan skulle reservera datumet. Det blev ett enkelt, fyrkantigt kort, med två modelldockor hållandes i en ”utrivet” blad. Kort och koncis text, som fick plats med det väsentliga. En som står på knä som symboliskt står för Christian som gick ner på knä. Min syster Ninna kommenterade det direkt när hon fick det:

”Så passande med tanke på att ni ska ha festen på Konsthallen!”

Det hade ingen av oss tänkt på men det blev ju ännu mer passande efter den kommentaren!

Inbjudningskorten

När vi började knåpa på inbjudningskorten ville vi att de skulle följa vårt save the date kort. Gubbarna skulle vara där samt att det skulle vara samma stil där texten skulle stå, på ett utrivet rutat papper.

Med detta i bakhuvudet föreslog pappa att vi skulle göra det till en historia, där varje bild representerar ett stort steg i vårt förhållande. Och så blev det också! Träffedag, inflyttningsdag, förlovningsdag och slutligen bröllopsdag. Vi kunde inte vara mer nöjda!

Tack pappa för all hjälp – den har varit alldeles ovärderlig!

Träffedag
Träffedag
Inflyttning
Inflyttning
Förlovning
Förlovning
Bröllop!
Bröllop!

Framsidan på kortet är två händer som har våra ringar på sig och när man viker ihop kortet möts dem och sen klistrade vi på ett rött hjärta som man får dela på för att kunna se hela historien. På baksidan står själva inbjudningsinformationen som gästerna fick ta del av.

eoc_fronthoger_tryck3 eoc_frontvanster_tryck3

Tema

Vi har egentligen inget genomgående tema för bröllop, utan vi plockar ut det vi gillar mest helt enkelt. Men om jag måste säga något som följer någon slags röd tråd så är det modelldockorna, känslan av utrivet papper samt färgerna (mörkblått, mörkrött och mörkgrönt). Känns lagom att ha detta som utgångspunkter för då blir det väldigt mycket lättare att få ihop en helhet.

Det närmar sig sakta men säkert… Känns fortfarande overkligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *