Fantastiska Nina och Smak

smak

Smak

Nu har vi kommit ytterligare ett steg längre mot att bli färdiga med planeringen av bröllopet.

Fantastiska Nina
Fantastiska Nina

Igår träffade vi ägaren till Restaurang Smak där middagen och festen kommer att hållas. Ägaren heter Nina och oj vad tiden bara rann iväg när vi satt och pratade. Nina gav oss tips och råd, vi diskuterade meny (hemlig såklart) och det kändes så lätt och enkelt. Enkelt och enkelt… en hel del kvar att planera men lättare att visualisera sig borden, dukning, dekorationer och lösningar när man är på plats.

Då vi är så många (den magiska gränsen på 100 gäster uppnåddes idag!) kommer vi förmodligen få göra om bordsplaceringen på så sätt att det blir färre antal bord med fler gäster. Men det som vi upplevde som positivt trots att vi får göra om en del är att borden inte är så breda och det blir då lättare för gästerna att prata och faktiskt höra varandra.

Nina är även delägare till en av mina och Christians favoritrestauranger, Bastard som ligger vid Lilla torg i Malmö. Och med detta i åtanke så kommer vi få en middag som vi verkligen kommer njuta av. Exakta menyn är inte spikad riktigt än, men vi kom väldigt långt fram igår. Nu inväntar vi med spänning på ett menyförslag för Nina och hennes duktiga medarbetare på Smak.

Vi fick även prova husets viner och sådant uppskattar vi också! På ett sätt är det lättare att visualisera sig när man är på plats, även om det kommer inte alls se ut så som det såg ut igår. Det är så roligt att ha det framför sig, att inte veta exakt!

Tack Nina, Helena och ert team för all hjälp, alla goda råd och skratt på vägen. Ni kommer förverkliga våra visioner och önskningar på bästa sätt, det är vi övertygade om!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *