Toastmaster och toastmadame

Valet var enkelt

Ett av alla val vi skulle göra inför vårt kommande bröllop var vem som skulle vara toastmaster och toastmadame.

Vi kände att två personer blir bäst, så att de har varandra. En killkompis till Christian och en tjejkompis från min sida. När vi väl kläckte namnen kändes det så bra! Detta gjorde vi redan när vi befann oss i New York.

Våra två personer har allt det vi känner behövs för att hålla festen igång samt att de båda är strukturerade. Detta känner vi är bra då vi själva kanske inte kommer vara de mest strukturerade personerna under bröllopsdagen.

Personerna vi valt heter Tommy och Emilia.

Foto: Linn Lernberg

Christian och Tommy har känt varandra sedan Christian sedan de var 12 respektive 14 år gamla. De har bott i samma område under stora delar av uppväxten.

Emilia har jag redan introducerat för er en gång tidigare då hon även är min brudtärna. Våra vägar korsades på Mikaelas 19årsfest och sedan dess har vi aldrig släppt taget om varandra.

Det gemensamma för Emilia och Tommy är att de båda är otroligt sociala, glada och lätta att ha att göra med. Oavsett hur lång tid det går mellan våra träffar känns det alltid så enkelt och lätt att umgås med dem och deras respektive. Det låter kanske klyschigt men det känns alltid som att det var igår vi träffades.

Vi vet att det är ett tufft uppdrag då det är mycket att hålla koll på en kväll som den här. Men Tommy och Emilia har ställt så många bra frågor och får oss att känna oss lugna så det känns verkligen som rätt val.

Tack för allt ni gör för oss! ♥️

 

One thought on “Toastmaster och toastmadame

  1. Tack älskade ni för de fina orden och det
    hedersuppdrag som vi fått. Det är så kul och
    spännande att få vara med i alla förberedelser
    inför er stora dag. Tänk vilka minnen vi har och
    får tillsammans. Minnen för livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *