Förberedelser de två sista dagarna

Visserligen för en vecka sedan, men vi svävar på moln. Vår bröllopsdag blev allt vi hade förväntat oss och lite till. Kommer ta tid att smälta det!

Torsdag 5 oktober

Jag tog ytterligare en ledig dag från jobbet, för att kunna göra det sista fixet, varvar ner och ta hand om mig själv. Fixade våra godisskålar (hade köpt 9 olika sorters godis som jag fördelade i olika glasburkar, blev populärt efter middagen på bröllopet!). Vid lunch gjorde jag vid mina naglar, sen drack jag en kaffe hos Malin och hade det lugnt och skönt.

Det som inledde helgen på bästa sätt var att vi vann quizet på Harrys här i Hässleholm. Varannan torsdag är vi med på musikquizet och det är så roligt! Nya vänner har vi fått genom detta vilket är så roligt. Ricco som håller i quizet var även DJ på bröllopet, så skönt med en sista avstämning. Det pirrade ordentligt i magen här!

Fredag 6 oktober

Taggade i bilen
Taggade i bilen 

Christian stack iväg och jobbade några timmar, jag fixade det sista med packningen och checklistan.Tre datorskrivna listor blev det och alla rutor bockades av en för en. Även en tydlig indelning var vi skulle lasta av de olika grejerna. Så packningen skulle även in i en viss ordning i bilen. Christian kom hem svid halv elva, då la vi in våra kläder och så började vi bilfärden – mot Malmö och bröllopshelg!

Började med att lasta av godiset, bordsplaceringsskylt och andra nödvändigheter på Smak. Stämde av det sista med Nina och det kändes så kul och skönt att helgen äntligen var kommen. Avnjöt en lunch där också, lika himmelskt gott som alltid!

Vidare mot Malmö Live för att checka in i Zlatan-sviten. Wow! Får ni chansen – bo där! Det var verkligen ett perfekt ställe att bo på, vi fick gott om plats när vi gjorde oss i ordning på lördagen och hade ett riktigt härligt häng. När vi checkat in och burit upp alla saker på rummet träffade vi Lena och gick genom de sista detaljerna för vigseln och minglet.

Tredje avstämningen blev med en av tre (!) fotografer och då kändes det verkligen på riktigt! Isabell, Carolin och Rickard gav oss så mycket härlig energi under vår bröllopsdag och hittills är vi mer än nöjda med bilderna!

bouleEfter avställning av alla grejer, avstämning med våra kontaktpersoner så började vi göra oss i ordning för kvällen. Vi kände att vi ville göra något gemensamt med våra tärnor och bestmans med respektive (de som kunde) samt våra föräldrar och då kände vi att mat och boule på Boulebaren i Malmö blev perfekt. God mat, god dryck, gemensam aktivitet och ett skönt häng helt enkelt. Blev avslappnat och roligt – precis det vi var ute efter.

 

 

 

 

Min älskade blivande man
Min älskade blivande man

Trodde inte att jag skulle kunna somna av nervositet, men det gick hur bra som helst! Somnade vid 23 och vaknade vid 8… Bröllopsdagen var kommen och den inleddes med frukost på sängen, eller vid sofforna där den intogs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *