Välkommen till Bloggen

Bröllop |


Hej Alla,
Så himla kul att ni har hittat hit! Jag lovar att bomba er med bröllopsinlägg, hela mitt liv just nu handlar endast om detta.. och det är helt underbart! Lite kort om mig – Jag närmar mig 30 år, bor i Stockholm tillsammans med min älskade fästman Herman (och vår lilla fur baby – katten Felix).
På dagarna jobbar jag som Produktutvecklare av träningskläder och på fritiden planerar jag bröllop, tänker på bröllopsfix, tränar, umgås med vänner och försöker tänka på annat medan jag tänker på bröllopet.

Jag och Herman träffade varandra för snart fem år sedan och i somras friade han (ÄNTLIGEN!), så nu är vi igång och planerar vårt livs bröllop(!). Den 18:e juni 2022 drar det igång och det är SÅ mycket roliga grejer att fixa med.

Ni kommer känna mig sååå väl efter detta, no need to go in to details.. men kort och gott kan jag säga att fixa med vårt Bröllop är något av det roligaste jag har fått hålla på med i hela mitt liv, och jag är SÅ glad att ni vill följa min resa.

Skriv gärna nedan vad ni skulle vilja läsa om här, I mean, I can go on for hours about this, men boosta gärna med förslag på vad ju du skulle vilja läsa.

Massa kramar!
Frida,

1 svar på “Välkommen till Bloggen

  1. Jeanette säger:

    Hej Frida ! Underbart att du ska få ditt drömbröllop!! Följer dig med glädje ! Kram från Pinewood-Jeanette

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *