Smarta tips till bröllopsresan!đŸ™†đŸŒâ€â™€ïž

Bröllop, Bröllopsresa, Tips |


Okej, oavsett om ni planerar att göra er bröllopsresa till Karibien eller Böda camping har jag massor med tips inför resan som jag tĂ€nkte dela med mig avđŸ‘ŒđŸ»

Tripadvisor
Ja jag gissar pĂ„ att de flesta av er redan kĂ€nner igen detta, men jag tycker Ă€ndĂ„ att det Ă€r vĂ€rt att nĂ€mna. MĂ„nga anvĂ€nder tjĂ€nsten enbart för att söka pĂ„ vad man ska göra nĂ€r man redan Ă€r pĂ„ plats – men visste ni att ni ocksĂ„ kan skapa och planera resor? Sjukt smidigt sĂ€tt att planera lite restauranger och upplevelser.

Google
Typ samma princip som ovan, ni kan markera stĂ€llen ni planerar att besöka, och om inte annat kan ni ju anvĂ€nda ”street view” för att promenera omkring lite pĂ„ stĂ€llet ni tĂ€nker resa till.

Reseförpackningar
Mina absoluta favoritförpackningar Ă€r frĂ„n Muji, galet bra förpackningar som Ă€r lĂ€tta att anvĂ€nda, fylla, och göra rena. De har massor av varianter pĂ„ förpackningar, sĂ„ du slipper fylla din foundation i en burk som sedan Ă€r överkladdig efter en anvĂ€ndning(we have all been there…).

BĂ€sta solkompisarna
Ja för alla er som planerar att Äka nÀr solen Àr stark har jag en lista pÄ mina favvisar:

  • Clarins 50spf stick – Ett tunt transparent solstift perfekt för kropp, ansikte och Ă€ven hĂ„rbenan(jajjamen, en magisk produkt!)
  • Clarins 30spf spray oil – Kan anvĂ€ndas bĂ„de pĂ„ kroppen och i hĂ„ret, rĂ€dda svallet frĂ„n solskador .. 😎
  • EVY 20spf mousse – En mousse som smĂ€lter in i huden. Kan Ă€ven meddela att Herman anvĂ€nder denna och det Ă€r den enda solkrĂ€men han inte fĂ„r soleksem av, den bygger upp ett lager av med ”fibrer”(enkelt förklarat) som skyddar mot uva och uvb – strĂ„lar, hett tips för alla er som Ă€r rĂ€dda för solen.
  • Ultrasun 30spf – Jag har haft sĂ„Ă„Ă„ mycket problem med min hy och har nĂ€stan varit lite rĂ€dd för solkrĂ€mer, men den hĂ€r lilla godingen smĂ€lter in direkt, Ă„terfuktar och ger inte en endaste lite finne!
  • Aco solstift 50spf – En liten fuktboost för lĂ€pparna som aldrig gör en besviken, love it!

Billiga flyg/TĂ„g
Ja och dĂ„ menar jag inte Ryanair, utan det finns nĂ„gra tips för att hitta billiga flyg och tĂ„g –

  • PoĂ€ng – Ja som jag nĂ€mt tidigare Ă€r vi ju poĂ€nggalna(handlar bara med SAS Mastercard Eurobonus och Amex), men det lönar sig, vi har inte betalat en krona för vĂ„ra senaste resor.
  • Boka i TID – Ja detta kĂ€nns ju som basic knowledge, men jag kan betta pĂ„ att hĂ€lften av er velar alldeles för lĂ€nge innan ni bokar, ibland kan det vara bĂ€ttre att boka och sedan avboka om ni Ă„ngrar er.
  • Skyscanner – Ett av mĂ„nga verktyg, men dĂ€r kan ni verkligen fynda.
  • FlixtĂ„g – Visste ni att Flix har börjat med tĂ„g?? Billigt och bra, sĂ„ kan ni lĂ€gga resten pĂ„ bubbel!

KlÀder

  • Packa rĂ€tt – För att minimera skrynklet, rulla era klĂ€der! Lovar att det kommer rĂ€dda flera av era blusar/klĂ€nningar nĂ€r det Ă€r dags att packa upp
  • Spillt nĂ„got pĂ„ sidenblusen under resan? Schampoo is your new best friend, funkar som fintvĂ€ttmedel och gör sĂ„ blusen fortsĂ€tter vara supermjuk. (Funkar inte pĂ„ fettflĂ€ckar! AnvĂ€nd lite diskmedel pĂ„ flĂ€cken först)
  • Y3 – Perfekt för lĂ„nga resor, fintvĂ€ttmedel för handtvĂ€tt som gĂ„r att köpa i portionspĂ„sar sĂ„ du kan tvĂ€tta i handfatet, smart va?
  • Separera klĂ€derna med system som dessa(se nedan) sĂ„ slipper du riva upp allt varje gĂ„ng du letar nĂ„got.

*Boomba – Nya tidens freebra, sitter som berg, finns i massa olika varianter för olika tillfĂ€llen. Perfekt för alla blusar med djup rygg!

Skriv ocksĂ„ alltid ”honeymoon” i bokningen pĂ„ hotell eller liknande, precis som födelsedagar Ă€r det inte ovanligt att dem fixar nĂ„got ”extra” om de vet att ni Ă€r pĂ„ bröllopsresa. đŸ„°

Skulle kunna skriva en hel bibel med tips, men nu har ni ju fĂ„tt nĂ„gra i alla fall! Skriv gĂ€rna om ni vill ha fler tips inför resan 💖

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *