GĂ€stlistan 📝

Bröllop |


Tio personer? Femtio personer? 150 Personer?

Ibland Ă€r det sĂ„ himla svĂ„rt hur man ska tĂ€nka, pĂ„ ett sĂ€tt vore det ju supertrevligt att bjuda alla man har umgĂ„tts med, jobbat med eller haft nĂ„gon typ av relation till – men det Ă€r ju dels svĂ„rare att planera ju fler man Ă€r, och ska vi vara helt Ă€rliga Ă€r det ju inte direkt gratis med ett bröllop heller.

Vi frĂ„gade faktiskt runt lite innan vi bestĂ€mde oss för antal, vilka bröllop har folk tyckt varit roligast? Är det dem stora bröllopen med massa nya mĂ€nniskor eller de smĂ„ med bara familj och nĂ€rmaste vĂ€nnerna? Vi fick olika svar, men sammanfattat tyckte dem flesta att dem med familj och nĂ€rmaste vĂ€nnerna har varit dem bĂ€sta, de ”lagom stora” bröllopen.

 

Vi var ju som sagt och kollade pÄ lokal, i den lokalen kan man ha runda bord(vilket var viktigt för oss) om man Àr upp till Ättio personer, vilket passade oss perfekt. Med slÀkt, vÀnner till familj och vÄra nÀra vÀnner med respektive landar vi pÄ cirka 80 personer, vilket nog kommer bli hur bra som helst.

Det Àr sÄ svÄrt vart man ska dra grÀnsen, men med den listan vi nu har kÀnns det naturligt, mÄnga av dem som kommer har trÀffat varandra och det blir inte övermÀktigt.
Man hoppas att ingen tar det personligt att dem inte Ă€r bjudna, det Ă€r som sagt inte helt enkelt hur man ska tĂ€nka.. och ibland mĂ„ste man faktiskt fĂ„ sĂ€tta sina egna tankar och kĂ€nslor först – det Ă€r ju trots allt vĂ„r dag och ingen annans.

Kram,

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *