Prova BrudklĂ€nning 🎀

BrudklĂ€nning |


För alla er som planerar att prova klĂ€nningar eller i alla fall hoppas att nĂ„gon gĂ„ng fĂ„ göra det – det Ă€r PRECIS lika drömmigt som man tĂ€nker att det ska vara. Jag har nog aldrig kĂ€nt mig sĂ„ mycket som en prinsessa, pĂ„ samma gĂ„ng som att man tittar i spegeln och tĂ€nker – Ă€r det dĂ€r jag?
Äntligen har jag varit och provat klĂ€nningar och det var sĂ„ himla roligt! Jag tror jag sammanlagt har provat 25-30 klĂ€nningar och till alla er som undrar – Yes, I found the one ✹
Jag har sĂ„klart noggrant valt ut min crew – Mamma, Gudmor, min kusin som Ă€r Maid of honor och mina tvĂ„ bĂ€sta vĂ€nner som Ă€r Bridesmaids. Jag mötte upp dem i fredags för att besöka ”Lilly” pĂ„ Birger Jarlsgatan.

LILLY

Med lite bubbel i glasen satte vi igĂ„ng – Jag valde vĂ€l ut ca 5 klĂ€nningar till att börja med, jag hade kollat ut dem innan pĂ„ Lillys hemsida. Hon som hjĂ€lpte mig att ta pĂ„ och av klĂ€nningarna hĂ€mtade ocksĂ„ liknande modeller sĂ„ jag kunde testa lite varianter. Hon hjĂ€lpte mig Ă€ven att spĂ€nna in klĂ€nningarna sĂ„ man skulle fĂ„ en rĂ€ttvis bild av hur den skulle se ut.

Sen var det upp pÄ det lilla podiet och invÀnta reaktionerna frÄn dem andra. Det var inte direkt otydligt vad som var hiss eller diss, vilket ocksÄ hjÀlpte mig vÀldigt mycket i mina beslut.

Jag valde ut tre favoriter pÄ Lilly innan vi drog vidare för Ànnu mer bubbel och lite mat. Vi kollade dÄ igenom alla bilder och diskuterade runt provningen, vilken klÀnning var bÀst?
Offerten jag fick pÄ Lilly;
Sedan pĂ„ lördagsmorgonen drog vi vidare till ”Milagro” pĂ„ KarlavĂ€gen för provning 2.


MILAGRO

Eva Lendel, Pronivias, Made with Love.. de har verkligen BARA mÀrken som Àr to die for. Jag hade nog kunnat gifta mig i vilken klÀnning som helst frÄn den butiken.

Jag fick ocksÄ hjÀlp av en supergullig tjej som hette Josefine nÀr jag var dÀr, absolut den bÀsta servicen pÄ hela helgen. Rekommenderar starkt att boka tid hos henne.
Alla klÀnningar jag provade pÄ Milagro var helt magiskt fina. Jag kan nog tycka att bÄde finish, design och material var i en helt annan liga Àn pÄ de övriga butikerna dÀr jag var pÄ provning.

DĂ„ tĂ€nker ni sĂ€ker ”ja och de kostar sĂ€ker dĂ€refter” njaa, det kan jag nog inte sĂ€ga. Absolut har dem klĂ€nningar som var betydligt dyrare Ă€n dem jag nu provade, men jag skulle nog sĂ€ga att snittpriset för alla tre stĂ€llen var nog ca 15.000kr per klĂ€nning. Sedan provade jag bĂ„de dyrare och billigare, men overall inte sĂ„ galet Ă€ndĂ„.

Jag visste direkt vilken klĂ€nning som var ”the one”. Jag hann inte mer Ă€n att stĂ€lla mig pĂ„ podiet och kolla mig i spegeln innan jag brast i tĂ„rar av lycka. Min crew utbrast ett lĂ„ngt ”Wooow” nĂ€r jag kom ut ur provrummet – det var sĂ„ sjĂ€lvklart.

Fin klĂ€nning men inte ”the one”

SĂ„ himla nöjd med mitt besök pĂ„ Milagro, det var bĂ€sta provningen by far. Pro tip till alla er som ska boka tid pĂ„ Mialgro/shoppa klĂ€nning – de har en 10% kampanj till veckan. DĂ„ kommer i alla fall jag passa pĂ„.. đŸ„°
Offerten jag fick pÄ Milagro;
Efter morgonens provning var det dags att dra sig vidare till Bröllopsbutiken för provning tre.

BRÖLLOPSBUTIKEN
Jag provade inte lika mÄnga klÀnningar pÄ bröllopsbutiken, utbudet var inte riktigt i min smak generellt, men dem hade nÄgra guldkorn som jag valde ut.


Offerten jag fick pÄ bröllopsbutiken;
Efter alla provningar Ă„kte vi hem till mig för en trerĂ€tters middag och Ă€nnu mer bubbel. Man kĂ€nner sig nĂ€stan marinerad i bubbel efter den hĂ€r helgen.. men det hör vĂ€l till? Ett stort tack till mina Ă€lsklingar, tack för att ni var med mig den hĂ€r helgenđŸ€
Nu tĂ€nker ni sĂ€kert – Jamen VILKEN klĂ€nning blev det?
Det Àr en hemlis, den som vÀntar pÄ nÄgot gott.
Stay tuned 💖

4 svar pĂ„ “Prova BrudklĂ€nning 🎀

 1. Anneli Jonsson sÀger:

  Du var sÄÄÄ fin i alla klÀnningar och det var fantastiskt kul att fÄ vara med.

  Svara
 2. Mikaela sÀger:

  Åh sĂ„ kul!
  Vi planerar ocksÄ ett bröllop och behöver lite tips. Hur lÄng tid tar det för att fÄ klart klÀnningen nÀr man har bestÀmt sig? Hur lÄngt innan bröllopet mÄste man boka klÀnning?

  Svara
  1. Frida Forsberg sÀger:

   Hej! Åh vad roligt, grattis till er! Boka provning senast 8 mĂ„nader innan. Det kan ta ca 6 mĂ„nader för klĂ€nningen att bli fĂ€rdig, sĂ„ dĂ„ behöver du inte stressa om du behöver skrĂ€dda till det sista. Om du skrollar ner eller sorterar pĂ„ kategori i min blogg hittar du mitt inlĂ€gg om hur det var att prova klĂ€nningar. Plus massa andra tips!
   Kram ✹

   Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *