Vigselringar 💍

Bröllop, Ring |


Det kÀnns sÄ galet nÀr man tÀnker att man kommer ha den dÀr ringen pÄ sig varje dag i resten av ens liv. SÄ det Àr ju rÀtt viktigt att man kÀnner sig nöjd med ringen man vÀljer.
Man ska gĂ„ pĂ„ magkĂ€nslan, sĂ„ jag var faktiskt tvĂ„ gĂ„nger och provade ringar. Första gĂ„ngen tyckte jag ingen jag provade kĂ€ndes helt rĂ€tt. Alla var fina.. men ingen var ”Wow”, sĂ„ jag kĂ€nde att jag mĂ„ste testa en gĂ„ng till.
Förlovningsringen Àr ju frÄn Vanbruun, sÄ det kÀndes sjÀlvklart att Àven vigselringen skulle vara dÀrifrÄn.

Vanbruuns showroom

Jag tog med en av mina bridesmaids till Vanbruuns showroom för att fÄ lite input och rÄd. Supertrevlig personal och galet fint showroom, man vill ju ha varenda ring.

”Den var fin, den var ocksĂ„ fin.. den var ocksĂ„ fin” men ingen som var helt perfekt, tills jag provade Ellinore. Den var HELT perfekt.

Förlovningsring Chloé och vigselring Ellinore

Det var viktigt för mig att förlovningsringen och vigselringen kĂ€ndes som en ”enighet” och inte som tvĂ„ separata ringar. Ellinore gav verkligen den kĂ€nslan, som att ringarna hörde ihop. Den jag fastade för var hade diamanter pĂ„ 1 Carat (5 x 0,2 Carat) och sĂ„ kommer jag sĂ„klart bestĂ€lla den i platinum sĂ„ att den matchar bra med min förlovningsring. Jag tĂ€nkte först att jag skulle ha den med gula diamanter, men sĂ„ kĂ€nner jag att jag vill att förlovningsringen ska fĂ„ vara lite ”extra special”, sĂ„ jag kommer ha vita diamanter.

Ellinore

”Okej, och Herman dĂ„, vad ska han ha för ring?”
Vi var överens om att det viktigaste Ă€r att man kĂ€nner sig helt nöjd och att det ska kĂ€nnas som en del av en sjĂ€lv. Herman har mest guldsmycken i övrigt, som klackring, klockor, tie pins etc. SĂ„ det kĂ€ndes sjĂ€lvklart att han ska ha en ring i gult guld, det spelar ingen roll för oss att vĂ„ra vigselringar inte kommer ”matcha”. Dessutom Ă€r ju mina ringar lite en mix av ”guld” och silver tack vare den gula diamanten.
Han kommer ha ”Adam” i 18 carat gult guld. Den passade sĂ„ bra pĂ„ honom!

Adam

Vi kommer bestÀlla vÄra ringar i vÄr, man vill ju inte ha dem hemma för lÀnge.. kÀnns lite konstigt? Jag gissar pÄ att vi kommer bestÀlla dem ca. tre mÄnader innan bröllopet sÄ vi Àr sÀkra pÄ att vi har dem i tid. Att ringarna inte skulle komma i tid kÀnns ju som en mindre rolig grej att behöva stressa över.

Sen skulle jag bara vilja tacka er som lÀser, nÄgra av er dÀrute har skrivit till mig och sagt hur mycket ni gillar bloggen. Jag vill bara att ni ska veta att jag blir sÄ glad nÀr ni skriver till mig, jag uppskattar det otroligt mycket.
Massa kramar ❀

2 svar pĂ„ “Vigselringar 💍

  1. Anna sÀger:

    SĂ„ fina ringar 😊 fĂ„r mig att tĂ€nka pĂ„ min förlovning.
    Jag lÀmnade in ringarna för gravyr och glömde att hÀmta ut dem i tid! Gravören hade studentfest och kunde inte lÀmna ut dem. DÄ gick jag till min gamla arbetsplats i guldsmeds butiken och fick lÄna attrapper till förlovningen, otroligt men sant! Stort lycka till med er stora dag!

    Svara
    1. Frida Forsberg sÀger:

      Hej Anna!
      Oj! Ja vad Ă€r oddsen pĂ„ det? Vilken tur att det löste sig trots allt. Bra tips ifall att ringarna inte skulle komma i tid 😊
      Tack! <3

      Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *