Slöja? Inte Slöja?

Brudklänning, Hår/Smink |


Jag har nog aldrig tänkt att jag ville ha en slöja.. Men när jag stod där på podiet med klänningen och de satte i en slöja i mitt hår, kändes allt fulländat.

Slöja med nivåer

Det Finns ju massor av varianter på slöjor;

 • Korta
 • Långa
 • Slöja med Nivåer
 • Släta
 • Spets
 • Pärlor
 • Glitter
Slöja med pärlor

I mean – it’s a jungle.
Men när jag väl hade testat med slöja hade jag bestämt mig – när jag provar klänning ska jag även prova slöja. Jag provade massvis med slöjor på provningen, förvånande nog fick inte den slöjan jag trodde jag skulle gilla samma effekt som jag hade trott. Jag var HELT övertygad om att en slöja med pärlor skulle passa mig och min klänning, men det blev liksom… platt? Jag trodde det skulle vara riktigt effektfullt med pärlor, men i förhållande till klänningen(Ojojoj, nu blir ni nyfikna..😉 ) gav det ingen effekt, den syntes knappt. Den var dessutom väldigt tung så jag blev lite orolig för hur frisyren skulle klara av det?

Lång slöja med spetskant

Jag testade nog fem olika slöjor, jag testade bland annat en lång slöja med klassisk spetskant(som bilden ovan). Jag hade dock mer eller mindre bestämt mig redan när jag fick på mig slöja nummer två av många.
Spetsen var to die for och man kunde verkligen se hantverket, en Pronovias of course(kostade även därefter.. men det var det värt!). Jag resonerade såhär – med den klänningen det nu blev kommer skorna ändå inte synas, så då kan jag lägga mer på slöjan. Alltså titta på denna och säg att jag gjorde fel val;

Slöjan jag har beställt från Pronovias

Man kan inte se det på bild, men den hade även pärlor och paljetter insydda i spetsen som gjorde att den skimrade när man rörde sig. Slöjan är 3,5 meter lång och har spets runt hela slöjan. Den har ett litet spänne som jag enkelt kommer kunna sätta i och fästa i min frisyr.

Det kändes helt rätt. Den gav lite extra sparkles till min outfit, och vem gillar inte det?

 

2 svar på “Slöja? Inte Slöja?

 1. Susanne säger:

  Bra val
  Med slöja. Jag ångrar att jag inte hade det❤️

  Svara
  1. Frida Forsberg säger:

   Ja det känns helt rätt! Allt kändes komplett nör jag fick på mig slöjan 😍

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *