London – A brides dream

Bröllop |


För några veckor sedan var jag och Herman på en liten getaway i London, städernas stad. Eftersom jag har bott i London tidigare visste jag exakt vart vi skulle gå, time to get some wedding inspiration !

Covent Garden

I Covent garden finns massvis med bra butiker för oss bröllopstokiga. Smycken, klänningar, smink, skor, you name it. Det var även på London Graphic store i Covent garden jag köpte papperet till våra inbjudningar.

London Graphic store

Sedan blev det såklart en paus med lite vin och mat på en pub vid Carnaby street, att shoppa är ju rena träningspasset 😉.

Liberty

Kan ju tips er som ska till London att ta en sväng inne på Liberty’s om ni ändå är på Carnaby street. En av Londons äldsta varuhus med tusentals olika artiklar – allt från dyra märkeskläder, till pyssel och smink.
Vi rörde oss sedan vidare mot New bond street – Hellooo Pronovias, Vera Wang och alla andra otroliga klänningar.

Victoria’s secret var ett måste att besöka, höll alla tummar och tår att de skulle ha sin ”Something blue”-kollektion inne, but no.. Det var dock inget fel på underkläderna i deras brudkollektion, men jag fick ingen ”wow”-känsla. Det slutade med att jag bara unnade mig en kritvit sidenmorgonrock med ”Bride” skrivet med små glittriga stenar över ryggen. Galet mjuk och skön, så himla nöjd.

Victoria’s Secret

As you may know är britterna galna i sina bakverk, Afternoon tea är ju ett bevis på det. Jag har ätit så många afternoon tea att jag knappt kommer ihåg alla ställen. Om ni vill ha en klassisk afternoon tea som är top notch kan jag tipsa om Afternoon tea på The Montage hotel. Jag har aldrig blivit besviken.

The Montague
Sketch

Om ni däremot vill ha en Afternoon tea experience utöver det vanliga ska ni gå på ”Sketch”. Ett tips är också att inte kolla upp det för mycket innan, låt allt vara en överraskning, trust me – detta måste upplevas.

Jag vet att det är många av er som letar en vintage-ring, något unikt med massor av karaktär. Ett hett tips är att unna er en weekend till London och kolla i någon av alla tusentals butiker med vintage-ringar. Jag lovar att ni inte kommer åka hem tomhänt.

Och såklart – surprise, surprise, det finns även galet många ringar som inte är vintage. Om ni ändå åker till London för att kolla på ringar får ni inte heller missa dessa.

Något av det bästa vi gjorde på den här resan var att gå på ”London Essence Club”, man gjorde ett test för att lista ut vad man egentligen tycker om för drinkar. Perfekt för bröllopet eftersom vi planerar att ha ”Hermans Drink”, ”Fridas drink” etc.

London Essence Club

Galet bra upplevelse och jag tror att både vi och våra vänner gick chockade därifrån, det ändrade verkligen min syn på vad som är gott och inte. Jag är tydligen ett fan av Whisky? Vem kunde ha gissat det.
London levererade, as usual. Vi åkte hem med massor av inspiration och nya minnen.
Längtar redan tills nästa gång vi är där igen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *