Hemsida till Bröllopet đŸ‘©â€đŸ’»

Bröllop |


Eftersom vi inte ville skicka ut en bibel till inbjudan, bestĂ€mde vi oss för att göra det enkelt – vi lĂ€gger upp en hemsida dĂ€r vi kan lĂ€gga upp all övrig info. Yay!
Vi skrev sÄklart ut hemsidan pÄ inbjudan eftersom vi förstÄr att vÄra gÀster inte Àr mottagliga för telepati.

Det finns ju tusen olika varianter av sidor dÀr du kan skapa din egen hemsida, vi valde att anvÀnda oss av Webnode. Det finns massor med mallar du kan anvÀnda dig av och det Àr enkelt att redigera sjÀlv. Det tog mig ca tvÄ timmar att sÀtta upp, easy peasy.

Vi lade Àven in vÄr historia för att göra hemsidan lite mer personlig, dessutom Àr det nog inte alla gÀster som vet hur eller nÀr vi faktiskt trÀffades. TÀnk pÄ att anvÀnda högupplösta png-filer som inte Àr tyngre Àn 1MB nÀr ni lÀgger in bilder, bÄde för att minimera synliga pixlar och för att sidan inte ska bli sÄ tung. SÄ blir det snyggt och man slipper irritera sig över en lÄngsam site.

Lystring alla brudar som inte vet hur ni ska fĂ„ tag pĂ„ alla bilder som gĂ€sterna har tagit – Hashtags!
Det finns ju en anledning att hashtags finns, det blir enkelt att hitta allt som Àr kopplat till hashtagen. Vi alla vet ju att 90% av alla bilder kommer dyka upp pÄ instagram/facebook, sÄ har alla dÄ anvÀnt er hashtag kommer det vara superenkelt att hitta alla bilder.

Vi valde tvĂ„ hashtags – en enkel ”HERMANFRIDA2022” och ”FRIDAGOTHERMAN” en genial hashtag min fina vĂ€n och bridesmaid kom pĂ„ – ”Frida got her man” eller ”Frida got Herman”, works either way!

Under ”Information” lĂ€gger vi in all nödvĂ€ndig info – Vart ska man infinna sig nĂ€r? FĂ„r man ta med barn? KlĂ€dkod? You name it.

Vi har lagt in lÀnkar till alla platser, relaterade hemsidor och liknande för att göra det sÄ enkelt som möjligt för alla inbjudna.
Vi har Àven kontaktuppgifter till vÄr kÀra toastmaster sÄ det Àr enkelt för all att anmÀla sina tal.

Även om vi har valt att betalat kuvert Ă€r lika med OSA uppskattar vi Ă€ndĂ„ att fĂ„ veta om man har planerat att komma eller inte. SĂ„ vi gjorde en sida för det med.
Vi har Àven lagt upp vÄra nummer och skapar en mail för bröllopet dÀr vi samlar all info.

SĂ„ skönt att denna Ă€r uppe, nu rĂ€knar vi ner till OSA sĂ„ man kan sĂ€tta igĂ„ng att planera allt i detalj✹

 

 

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *