Get those hands glowing 💅

Bröllop |


Jag antar att jag inte Àr den enda som kommer vilja ha detaljbilder frÄn mitt bröllop, och dÄ speciellt pÄ vÄra hÀnder och ringar. Det finns mycket som gÄr att redigera, men torra nariga hÀnder med ledsna naglar Àr inte en av dem. DÀrför tÀnkte jag ge er alla mina bÀsta tips pÄ hur du fixar tassarna inför bröllopet:

Okej, vi börjar med hĂ€nderna🙌:

VÄra hÀnder Àr extremt utsatta all day long, sÄ dem behöver lite extra kÀrlek. Visste ni att de tvÄ stÀllen man ser först om nÄgon Àr gammal Àr halsen och hÀnderna? SÄhÀr hÄller ni dem i skick;

Peela
Normalt sĂ€tt kanske man inte peelar sina hĂ€nder varje dag, men för att ”boosta” Ă€r det ingen dum idĂ©. Det kommer göra att fukten lĂ€ttare tar sig ner pĂ„ djupet sedan nĂ€r ni tillsĂ€tter krĂ€m/olja.
Man kan göra en superenkel skrubb sjĂ€lv med honung, olivolja och socker(denna kan ni Ă€ven anvĂ€nda pĂ„ lĂ€pparna!) – lika delar.

Återfukta
Ja detta tror jag alla förstÄr Àr A och O, men försök att alltid ha med en handkrÀm. Behöver inte vara nÄgot fancy, nÄgot Àr alltid bÀttre Àn ingenting!
Tips – Bodyshop Shea Handcream 
Kladdar inte och gÄr in snabbt i huden. Dock sugen pÄ att testa nÄgot nytt! Ni fÄr gÀrna komma med tips.

Precis som för ansiktet finns det en hel drös med Hand-masker, kan ocksÄ vara en idé för er som vill ha en quick fix.

För att verkligen fuktboosta (typ natten till bröllopet) kan jag tipsa om performace gloves. Sensai har ett par riktiga kĂ€ndisar ”Sensai Cellular Performance Treatment Gloves”. De förlĂ€nger behandlingar av fukt för ett bĂ€ttre resultat.
Smörj in hÀnderna rikligt nÀr du ska lÀgga dig och dra pÄ handskarna. Vakna med supermjuka tassar!

För er med eksem, this is magic stuff – BEAUTÉ PACIFIQUE X-tra Dry Skin Fix

Denna magiska produkt har hjÀlpt flera jag kÀnner! Hoppas den kan hjÀlpa fler av er dÀr ute. Hett tips Àr att kombinera denna med handskarna jag nÀmnde ovan.

Okej, sen kommer vi till steg tvĂ„ – Nails (yay!)
För er som inte gillar lösisar – jag har massor med tips till er.
Jag kan tycka att ni oavsett kan unna er en manikyr, mest för att fÄ bort ledsna nagelband och ge naglarna en nystart. Meeen, jag förstÄr att mÄnga kanske har en tajt budget, sÄ jag har nÄgra tips till er:

Nagelbandsremover –


Okej, pĂ„ med detta runt nagelbanden och ner med hĂ€nderna i en skĂ„l med varmt vatten. Fem minuter senare Ă€r era hĂ„rda ledsna nagelband supermjuka och lĂ€tta att ”putta” tillbaka, finns flera verktyg, budgetvarianten Ă€r en pinne med platt sida.

Formen –
Klipp sedan till naglarna till den formen ni vill ha, men var noga vilken fil ni anvÀnder om ni filar. AnvÀnd en kristallfil (eller nÄgon med vÀÀÀldigt fint sandpapper) och fila bara Ät ett hÄll för att minimera att de flisar sig.

Lacket –
Sedan finns det vissa som swear by underlack, jag Ă€r inte en av dem. Men eftersom ni nog vill vara lite ”extra” pĂ„ er dag, why not? Om inte annat, kör pĂ„ ett nagellack ni vet att ni passar i och kĂ€nner er fin i. Av alla dagar Ă€r kanske inte detta Ă€r en dag att experimentera?
Överlack dĂ€remot – JA JA JA
I alla fall för mig gör det enorm skillnad. Tips pĂ„ överlack – Essie Gel Couture Top coat

Jag kan ju dock sÀga att jag kommer inte göra mina egna naglar, jag tÀnker unna mig lösisar, och jag tÀnker mig nÄgot som detta(eller utan fransk manikyr och köra pÄ solid pink);

Hur ska ni ha era naglar? Alltid kul med tips!
Kram💗

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *