The perfect shoes?

Accessoarer, Bröllop |


”If I ever let my head down, it will be to admire my shoes” – Marilyn Monroe

Okej, om det finns en grej man inte kan äga för många av så är det skor. En sak jag definitivt kommer lägga fokus på innan klänningen är klar är att hitta my perfect pair.

Trodde dock det skulle vara betydligt enklare än vad det har varit att hitta skor (kan ju också vara att det inte riktigt är säsong)? Jag vet inte hur ni alla tänker, I mean.. drömmen hade väl varit ett par Jimmy choo Cinderella, Manolo Blahnik hangisi eller ett par Christian louboutin Follies strass.. men jag har en budgeten säger NEJ även om hjärtat säger ”Ja”. Jag prioriterade klänning och slöja före skor och då får jag stå mitt kast.

Men mina krav är egentligen inte så höga, jag letar efter skor som är –

  • 5-6cm Klack
  • Vita, nude eller ljusblå(eller shimmer, I mean give me that sparkle!)
  • Point toe

Men det verkar vara helt omöjligt att hitta ett par perfekta skor?
Till er som kommer prioritera skor och är villig att betala en extra slant – Tips är att göra en ”custom made” bridal shoe hos Jimmy Choo, med ljusblå sula/detaljer. Så tickar ni something new och something blue i samma veva. Hur fint?

Flera av er tänker säkert ”oj, det var ingen hög klack du tänkte ha”, och ja, jag har en tanke med det.
Klänningen kommer läggas upp efter skorna, och dagen kommer vara lång. Det betyder att om du väljer höga klackar när du lägger upp klänningen och sedan blir trött i fötterna och vill byta skor till några lägre … ja jag vet inte vad ni tycker men att snubbla omkring på festen i en för lång klänning är inget jag tror någon är speciellt sugen på. Såå – eftersom min klänning ändå är så lång (man kommer på sin höjd skymta tårna ibland) så tänker jag att en låg klack kommer vara perfekt. Man kommer upp lite, får känslan av att man är ”uppklädd” och jag kommer orka ha dem på hela dagen.

Ibland kollar jag på mina gamla klackar och tänker ”herregud, tänk att jag orkade gå i dem där hela dagarna”, jag önskar att jag hade den orken idag.

Anyhow, ska försöka klämma in lite shopping här i dagarna innan jag åker hem till Sverige igen. Vem vet? Jag kanske hittar my Perfect pair i Dallas?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *