I found my perfect pair

Accessoarer, Bröllop |


Som jag har letat och letat, men Dallas levererade – ÄNTLIGEN har jag hittat skor till bröllopet!

Beslutångesten gjorde dock att det blev två par skor, because I have a plan.

Eftersom slöjan ger ett kallt skimmer tänker jag att jag vill ha ett par neutrala skor under ceremonin. Allt fokus ska vara på klänning och slöjan. Dessutom är de neutrala skorna jag köpte lite högre än par nummer två. De har en klack på 7cm till skillnad från par nummer två som är 5cm höga. Jag kommer lägga upp klänningen efter de som är 5cm så behöver jag inte vara orolig över att snubbla senare på kvällen.

Efter att jag har tagit av slöjan och släpet kommer jag snida om till mina glittrande askungenskor – tadaa! Livets fest här kommer jag! De ser inte mycket ut för världen på bilden, men de är så galet fina på! Bilden gör dem ingen rättvisa.

Alla som känner mig kanske tycker att dessa nästan är lite galet blingiga för att vara jag, men ni kommer förstå sedan när klänningen är på. Detta kommer bli perfekt.

Jag är så nöjd att jag äntligen har hittat skor, då kan jag slappna av på den fronten. Nu har jag kvar;

  • Smycken
  • Underkläder
  • kuvertväska till festen
Felix ville också vara med och beundra mina skor ❤️

Men det är ingen stress – deadline för övrigt är i april.

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *