Something old, something blue 👙

Bröllop, UnderklĂ€der |


Ja en sak som jag fortfarande inte har hittat Àr underklÀder. Man tycker att vÀrlden kryllar av underklÀder, men jag hittar ingenting som ser ut som jag har tÀnkt mig? Tycker inte jag har sÄ höga krav.. De underklÀder jag letar ska:

  • Vara bekvĂ€ma
  • Inte synas igenom klĂ€nningen
  • Göra att man kĂ€nner sig snygg
  • GĂ€rna vara i spets
  • Vara ljusblĂ„ (det Ă€r detta som stĂ€ller till det)
Victoria’s Secret – ”Something blue” collection.. som inte lĂ€ngre finns.

Jag har ju fĂ„tt en lĂ„sning pĂ„ att hitta fina underklĂ€der i ljusblĂ„ spets, the perfect ”something blue”. Men det verkar ju vara fullstĂ€ndigt omöjligt att hitta?? Jag hittade ju nĂ„gra som var bra frĂ„n Victorias secret, men de har tydligen sluta göra dem jag ville ha(mĂ„ste ha varit precis innan jag bestĂ€mde mig för att lĂ€gga en bestĂ€llning, vad Ă€r oddsen?…).
Jag vet att mĂ„nga av er sĂ€kert tĂ€nker ”Jamen det Ă€r vĂ€l bara att köpa ett strumpeband med nĂ„gon blĂ„ detalj?” Absolut, dĂ„ kan ju den av er som hittar en sĂ„dan som inte Ă€r sĂ„ ful sĂ„ att man ryser, skicka en lĂ€nk till mig…😉
TyvÀrr tycker jag att 99% av alla strumpeband ser grÀsliga ut. Funderar pÄ att sy en sjÀlv?

Sedan kommer jag nog antingen köra helt utan BH eller ha nĂ„gon mer praktisk variant. Det Ă€r ju viktigt att den inte lyser igenom och att det Ă€r bekvĂ€mt. Har en frĂ„n Wonderbra jag kanske kommer ha, den har varit en trogen tjĂ€nare sedan flera Ă„r tillbaka. Kanske ocksĂ„ skulle kunna vara en perfect ”something old”?

WONDERBRA Glamour Perfect Strapless Bra

Den har ocksĂ„ lite push-up effekt (tacksamt för mig och mina myggbett) utan att man fĂ„r ”fula” bröst. Jag kan tycka att vissa bandue-bhar gör att formen ser lite deformerad ut. Hett tips för er som letar en bra bandlös bh. Jag har Ă€ven vĂ€nner med stora bröst som anvĂ€nder denna.

Ja denna Ă€r ju som sagt svĂ„r, jag kommer fortsĂ€tta leta. Än sĂ„ lĂ€nge har jag ju ingen stress. Vem vet – kanske fĂ„r nöja mig med helt vita underklĂ€der? Det skulle nog vara minst lika fint.

Kram❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *