BUS – Rutin 🧖🏼‍♀️

Bröllop, Hudvård, Tips |


För några år sedan gjorde jag en spray tan, sedan dess har jag inte vågat gå nära brun utan sol. Inte för resultatet, men för att det var så galet jobbigt att få bort. Det sista jag minns är att jag fick skrubba livet av mig för att bli av med färgen.. men det har ju hänt rätt mycket med brun utan sol sedan dess. Tillexempel finns det produkter idag som gör att du enkelt får bort färgen och såklart även produkter som underhåller den.

Det är ju trots allt lite trevligt att ha lite färg även på vintern. Dessutom vore det ju toppen att ha fått in en bra BUS-rutin innan bröllopet. Jag slipper stressa över att få in soltimmarna, jag räddar huden från solskador och jag slipper oroa mig över resultatet från en spray tan.
Så jag bestämde mig att ta hjälp av en av mina bridesmaids som är ett proffs på detta! Kvällen innan skrubbade jag mig och smörjde mig, speciellt alla torra fläckar. Knän, armbågar, händer och fötter var jag extra noga med. Har man inte gjort en bra prep blir det inte ett lika bra resultat.
Så med lite bubbel i glasen satte vi igång –

Det jag använde var;

* St.Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
* Ida Warg Self-Tan Applicator Mitt
* St.Tropez Self Tan Purity Mist
*Mr & Mrs Tannie 24h Tan Serum
*Mr & Mrs Tannie Self Tan Lotion

Jag använde moussen till att börja med. Jag sprayade direkt på vanten för sedan börja med benen och jobba mig uppåt. Viktigt att vara noggrann, jobba snabbt med cirkulära rörelser och verkligen jobba in färgen. Ansikte, händer och fötter uteslöt jag till att börja med.

Mina händer innan BUS

När kroppen var helt insmord använde jag misten från St. Tropez för att få färg i ansiktet. Jag sprayade först, jobbade sedan in det med händerna och tvättade sedan händerna noga. Jag använde sedan lotion från Mr & Mrs Tannie för att smörja händer och fötter (nästa gång kommer jag göra detta med pensel för att det ska bli ännu bättre resultat). Sist men inte minst smörjde jag även in lite av Mr & Mrs Tannies serum i ansiktet för att få lite mer färg, ansiktet blir ju blekt så snabbt. Både produkterna för ansiktet och för händer/fötter är ”gradual” tan så jag fick först se resultatet dagen efter.

Mina händer efter BUS

Jag är supernöjd med resultatet! Färgen ser väldigt naturlig ut (ser lite röd ut i kameran, men det är den absolut inte i verkligheten) och den har inte färgat av sig på varken kläder eller sängkläder. Även nöjd med att färgen i ansiktet är jämn och ser naturlig ut. Detta är definitivt något jag kommer fortsätta med!

Dagen efter – Så nöjd!

Skönt att känna sig lite ”sommarfräsch” mitt i vintern. Precis lagom med färg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *