BUS – Rutin đŸ§–đŸŒâ€â™€ïž

Bröllop, HudvĂ„rd, Tips |


För nÄgra Är sedan gjorde jag en spray tan, sedan dess har jag inte vÄgat gÄ nÀra brun utan sol. Inte för resultatet, men för att det var sÄ galet jobbigt att fÄ bort. Det sista jag minns Àr att jag fick skrubba livet av mig för att bli av med fÀrgen.. men det har ju hÀnt rÀtt mycket med brun utan sol sedan dess. Tillexempel finns det produkter idag som gör att du enkelt fÄr bort fÀrgen och sÄklart Àven produkter som underhÄller den.

Det Àr ju trots allt lite trevligt att ha lite fÀrg Àven pÄ vintern. Dessutom vore det ju toppen att ha fÄtt in en bra BUS-rutin innan bröllopet. Jag slipper stressa över att fÄ in soltimmarna, jag rÀddar huden frÄn solskador och jag slipper oroa mig över resultatet frÄn en spray tan.
SÄ jag bestÀmde mig att ta hjÀlp av en av mina bridesmaids som Àr ett proffs pÄ detta! KvÀllen innan skrubbade jag mig och smörjde mig, speciellt alla torra flÀckar. KnÀn, armbÄgar, hÀnder och fötter var jag extra noga med. Har man inte gjort en bra prep blir det inte ett lika bra resultat.
SĂ„ med lite bubbel i glasen satte vi igĂ„ng –

Det jag anvÀnde var;

* St.Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
* Ida Warg Self-Tan Applicator Mitt
* St.Tropez Self Tan Purity Mist
*Mr & Mrs Tannie 24h Tan Serum
*Mr & Mrs Tannie Self Tan Lotion

Jag anvÀnde moussen till att börja med. Jag sprayade direkt pÄ vanten för sedan börja med benen och jobba mig uppÄt. Viktigt att vara noggrann, jobba snabbt med cirkulÀra rörelser och verkligen jobba in fÀrgen. Ansikte, hÀnder och fötter uteslöt jag till att börja med.

Mina hÀnder innan BUS

NĂ€r kroppen var helt insmord anvĂ€nde jag misten frĂ„n St. Tropez för att fĂ„ fĂ€rg i ansiktet. Jag sprayade först, jobbade sedan in det med hĂ€nderna och tvĂ€ttade sedan hĂ€nderna noga. Jag anvĂ€nde sedan lotion frĂ„n Mr & Mrs Tannie för att smörja hĂ€nder och fötter (nĂ€sta gĂ„ng kommer jag göra detta med pensel för att det ska bli Ă€nnu bĂ€ttre resultat). Sist men inte minst smörjde jag Ă€ven in lite av Mr & Mrs Tannies serum i ansiktet för att fĂ„ lite mer fĂ€rg, ansiktet blir ju blekt sĂ„ snabbt. BĂ„de produkterna för ansiktet och för hĂ€nder/fötter Ă€r ”gradual” tan sĂ„ jag fick först se resultatet dagen efter.

Mina hÀnder efter BUS

Jag Ă€r supernöjd med resultatet! FĂ€rgen ser vĂ€ldigt naturlig ut (ser lite röd ut i kameran, men det Ă€r den absolut inte i verkligheten) och den har inte fĂ€rgat av sig pĂ„ varken klĂ€der eller sĂ€ngklĂ€der. Även nöjd med att fĂ€rgen i ansiktet Ă€r jĂ€mn och ser naturlig ut. Detta Ă€r definitivt nĂ„got jag kommer fortsĂ€tta med!

Dagen efter – SĂ„ nöjd!

Skönt att kĂ€nna sig lite ”sommarfrĂ€sch” mitt i vintern. Precis lagom med fĂ€rg✹

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *