Alla ❤️-Dag

Bröllop, Om oss |


Fyra månader och fyra dagar kvar tills det är dags, det firar vi med att fira kärleken lite extra. Det är ju bara alla hjärtans dag en gång per år, och jag lever efter filosofin att ”kan man fira så ska man”.

Lite tråkigt att Alla hjärtans dag infaller på en måndag i år, så Herman bjöd ut mig två dagar tidigt istället. Han hade bokat ”Kryp in” på Södermalm, en restaurang med en intim supermysig lokal.
Vi började (of course) med varsitt glas bubbel som sedan följdes av drottningmusslor till Herman och råbiff till moi. Helt galet gott, kan nog säga med handen på hjärtat att det var den godaste råbiffen jag har ätit.

Råbiff med gulbeta, brynt smörmajonnäs, silverlök, rotselleri, hasselnöt.

Vi har verkligen så himla kul ihop jag och Herman, vi skrattade oss igenom hela första rätten innan Herman sa;
”Vi är fan bäst. Skål!”
Because we are. Även om Herman är min parter så är han så mycket mer än det för mig, han är min bästa vän. He is my person.❤️

Världens bästa Herminator

Våra galet goda förrätter följdes av två ännu godare varmrätter. Torskrygg till mig och en renbiff till Herman. Till alla er som ännu inte har varit på ”Kryp in”, ni har verkligen missat ett av Stockholms guldkorn.

Torskrygg med blåmusselsås, tångkaviar, sparrisbroccoli, potatispuré och svartkål

Vi avslutade middagen med den perfekta mixen av kaffe och något sött – Hello Hotshot! Kanske inte den mest traditionella efterrätten, men står det på dessertmenyn så är det väl en dessert… eller?

Till er som inte vet vad ”Hotshot” är för magisk dryck – Du blandar lika delar av Licor 43/Galliano och kaffe för att sedan toppa det med vispad grädde. Hur gott?

Vi åkte sedan hem för att öppna en flaska Ripasso och plocka fram våra storkupade Riedelglas. Vi satte sedan på musik på hög volym(sorry neighbours) och fortsatte vår date night.
Vi pratade om bröllopet, dansade loss i köket till Melody club, Veronica Maggio och The Ark. Vi dansade in natten och vi var nog inte i säng förrän typ 02:00.

Jag och lillurven Felix

I lördags vaknade jag med ett leende på läpparna. Det var verkligen en perfekt ”Alla hjärtans dag” ❤️


Idag kom Herman till kontoret med en ros till mig, hur gulligt? Att man kan älska någon så mycket som jag älskar honom, det är helt sjukt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *