Stylist – Check! đŸ’‡â€â™€ïž

Bröllop, HĂ„r/Smink |


ÄNTLIGEN!
Herregud, vem trodde att det skulle vara sÄ himla knöligt att hitta en stylist som kan hjÀlpa mig med hÄr och smink pÄ plats? Men jag har Àntligen bokat en stylist och det kÀnns sÄ himla bra.

Jag ringde Björn Axéns salong pÄ Birgerjarlsgatan och blev glatt överraskad över vilken otroligt trevlig personal det var som svarade. Jag var tydlig med att jag;

  • Ville att nĂ„gon skulle kunna komma till hotellet och hjĂ€lpa mig
  • Att jag ville fixa bĂ„de hĂ„r och smink
  • Att jag ocksĂ„ ville ha en konsultation

Hon som hade salongen var bÄde supertrevlig och hjÀlpsam. Trots att de Àr mer eller mindre fullbokade lyckades hon fixa i deras schema sÄ det kommer en stylist som kommer hjÀlpa mig med bÄde hÄruppsÀttning och smink. Dessutom inom budget, vilket ocksÄ kÀnns vÀldigt skönt.
Hett  tips till alla er som letar efter samma sak och inte Ă€nnu har hittat nĂ„gon – kolla med dem! Min magkĂ€nsla Ă€r sĂ„ himla bra.

För mig Ă€r det viktigt att jag och mina girls gör oss klara tillsammans pĂ„ mitt hotellrum. Allt bubbel kommer ju inte dricka sigsjĂ€lv.. 😉
Hon som har salongen sa att tÀrnorna ocksÄ kan fÄ hjÀlp med hÄr och smink, vilket jag tror tjejerna uppskattar.
Jag skickade lite inspirationsbilder till salongen, jag tÀnker en lÄg bun med nÄgon lock framtill. En inte allt för galen uppsÀttning, men den kÀnns vÀldigt klassisk och tidlös.

UppsÀttning Fram
UppsÀttning Bak

Vad gĂ€ller sminket kommer jag lĂ€gga basen sjĂ€lv. Jag har kĂ€nslig hy och jag vill gĂ€rna anvĂ€nda mina egna produkter som jag vet funkar. Även lĂ€pparna kommer jag att göra sjĂ€lv. Jag brukar bara anvĂ€nda lĂ€ppenna och lĂ€ppsyl, jag har för smĂ„ och torra lĂ€ppar för att kĂ€nna mig fin i lĂ€ppstift/lĂ€ppglans.
Min ögonmakeup kommer vara en mjukt sotad cat eye med lösögonfransar. NÄgot i den hÀr stilen;

Ögonmakeup

Helt galet skönt att ha checkat av denna punkt, nu kan jag slappna av i nÄgra veckor till!

Kram❀

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *