Stylist – Check! 💇‍♀️

Bröllop, Hår/Smink |


ÄNTLIGEN!
Herregud, vem trodde att det skulle vara så himla knöligt att hitta en stylist som kan hjälpa mig med hår och smink på plats? Men jag har äntligen bokat en stylist och det känns så himla bra.

Jag ringde Björn Axéns salong på Birgerjarlsgatan och blev glatt överraskad över vilken otroligt trevlig personal det var som svarade. Jag var tydlig med att jag;

  • Ville att någon skulle kunna komma till hotellet och hjälpa mig
  • Att jag ville fixa både hår och smink
  • Att jag också ville ha en konsultation

Hon som hade salongen var både supertrevlig och hjälpsam. Trots att de är mer eller mindre fullbokade lyckades hon fixa i deras schema så det kommer en stylist som kommer hjälpa mig med både håruppsättning och smink. Dessutom inom budget, vilket också känns väldigt skönt.
Hett  tips till alla er som letar efter samma sak och inte ännu har hittat någon – kolla med dem! Min magkänsla är så himla bra.

För mig är det viktigt att jag och mina girls gör oss klara tillsammans på mitt hotellrum. Allt bubbel kommer ju inte dricka sigsjälv.. 😉
Hon som har salongen sa att tärnorna också kan få hjälp med hår och smink, vilket jag tror tjejerna uppskattar.
Jag skickade lite inspirationsbilder till salongen, jag tänker en låg bun med någon lock framtill. En inte allt för galen uppsättning, men den känns väldigt klassisk och tidlös.

Uppsättning Fram
Uppsättning Bak

Vad gäller sminket kommer jag lägga basen själv. Jag har känslig hy och jag vill gärna använda mina egna produkter som jag vet funkar. Även läpparna kommer jag att göra själv. Jag brukar bara använda läppenna och läppsyl, jag har för små och torra läppar för att känna mig fin i läppstift/läppglans.
Min ögonmakeup kommer vara en mjukt sotad cat eye med lösögonfransar. Något i den här stilen;

Ögonmakeup

Helt galet skönt att ha checkat av denna punkt, nu kan jag slappna av i några veckor till!

Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *