En helg som tickar flera boxar đŸ‘ŒđŸ»

Bröllop |


Till alla er som undrar vad jag hittade pĂ„ i helgen sĂ„ var jag pĂ„ en bröllopsmĂ€ssa✹

”Vad kan man hitta dĂ€r dĂ„?” tĂ€nker ni. Allt(!) som har med bröllop att göra.
Mina bridesmaids och vÀnner kom först hem till mig pÄ bubbelfrukost Ä vi kunde ladda innan. Vad ska vi checka av pÄ mÀssan? Förutom att dricka bubbel dÄ ..
😉
För mig var det nÄgra saker som stod pÄ listan; 

  • BröllopstĂ„rta
  • Vigselring (eventuellt titta pĂ„ nĂ„gon ny)
  • Kostym till Herman 
  • Blomsterarrangemang till middagen

Jag kan ju glĂ€dja er alla med att vi (jag tog med Herman till mĂ€ssan igen pĂ„ söndagen, hĂ€r maxar vi vĂ„ra biljetter!) ÄNTLIGEN har bokat in konditor för bröllopstĂ„rtan. VĂ€rldens hĂ€rligaste tjej som har ”Miss Henriettas” kommer fixa vĂ„ran bröllopstĂ„rta. Det kĂ€nns verkligen hur bra som helst. Vi Ă„t nĂ„gra cupcakes hon hade gjort med olika smaker i montern, men vi ska dit i slutet pĂ„ mars för att prova alla smaker. Man tackar ju inte nej till en anledning att Ă€ta tĂ„rta?

Mini-cupcakes med olika smaker pÄ bröllopstÄrta

Jag och mina vĂ€nner var nog med i alla tĂ€vlingar pĂ„ hela mĂ€ssan(typ… 30 olika tĂ€vlingar??). Man kunde vinna allt frĂ„n en bröllopsresa till diamantsmycken eller klĂ€nningar. SĂ„ nu hĂ„ller vi alla tummar och tĂ„r!

Jag bestĂ€mde mig Ă€ven för att designa min egen vigselring. Jag kommer göra det tillsammans med ”Jewellery by Jenny”, det ska bli sĂ„ roligt! Jag har haft lite svĂ„rt att hitta en ring som passar 100% med min förlovningsring i och med att den har en rĂ€tt speciell form. SĂ„ för att det bĂ„de ska vara i harmoni mellan min fina förlovningsring och vigselringen och för att jag inte ska störa mig pĂ„ glapp mellan ringarna. SĂ„ jag tror detta kommer bli hur bra som helst. Herman kommer sĂ„klart vara med mig, vi gör det tillsammans.â€ïžđŸ’

Lite ringar frÄn montern

Vad gÀller kostym till Herman blev det nog mest inspiration, men det kÀnns som att han Àr mer sÀker efter helgen pÄ vad han ska ha Àn han var innan mÀssan.
Blomsterarrangemang var inte heller nÄgot jag bockade av, jag fÄr ta tag i det till veckan, det börjar nÀrma sig nu!
Efter x antal glas med Perfect day bubbles rörde vi oss hemÄt, nöjda efter en magisk helg fullt av spets och glitter.
NÀr jag kom hem gick jag igenom alla goodiebags, sorterade ut det som jag nog inte kommer anvÀnda mig av och sÄ sparade jag all info jag förmodligen kommer kika pÄ lÀngre fram.

Galet bra helg med massor av bra inspiration. NÀst pÄ listan Àr blomsterarrangemang och smaka av menyn!

Stay tuned😘

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *