OSA check!

Bröllop, Planering |


Äntligen har vi passerat OSA och vi vet nu vilka av våra fina vänner och familj som kommer. Nu kan vi äntligen börja planera på riktigt!

Jag var i kontakt med de vi hyr lokalen via i veckan och har börjat gå igenom all planering –

  • Bordsplacering
  • Catering
  • Dukning
  • Blomsterarrangemang
  • Tårta
Ritning på lokalen

BORDSPLACERING
Vi Tänker oss ett honnörsbord där vi kommer sitta(surprise!), våra föräldrar, syskon, bestmen, bridesmaids och deras respektive.
I övrigt kommer vi såklart försöka placera övriga med personer vi tror de kommer passa bra med. Inte jättesvårt när man bara har massa härliga människor som kommer.😉

CATERING
Vi kommer ha catering från Cayenne Catering på Lidingö, förrätt och varmrätt. Vi ska dit nästa vecka och provsmaka rätterna vi har valt ut. Så taggad!

Cayenne catering

DUKNING
Vi tänker klassiskt – Det kommer vara vita linnedukar, vita servetter och silverfärgade bestick. Vi vill att våra grafiska saker som meny, namnskylt och bordsnummer tillsammans med blomsterarrangemangen är det som ska vara eye catchers.

BLOMSTERARRANGEMANG
Ja alltså jag har ju letat.. och letat… men jag har faktiskt inte lust att lägga ut flera tusen kronor på blomsterarrangemang. Eftersom jag är en kreativ själ med flera kreativa personer i min närhet kommer vi lösa dessa själv dagen innan. Vi kommer köpa oasis, blommor och något att ha arrangemanget i. Blommor fixar vi dagen innan, övrigt shoppar jag redan nu. Easy peasy!
TÅRTA
Ja nu har jag ju fixat så att Miss Henriettas kommer att göra våran tårta, men däremot vill såklart lokalen veta; Hur levereras den? Hur ska den förvaras? Hur ska den monteras? Skäras upp? Så allt detta kommer jag meddela dem så de har koll. Jag ska som sagt inte behöva lägga mig i detta on the day över huvudtaget.

Så skönt att ha gått igenom detta med Clustret och fått en uppdaterat offert.
3 månader och 8 dagar to go – Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *