Bridesmaid outfit 💃

Blommor, Bridesmaids, Bröllop |


Precis lika viktigt som det Àr att jag kÀnner mig fin pÄ vÄr stora dag, Àr det sÄklart att mina fina bridesmaids Àr med!

Jag gav mina bridesmaids en fÀrgkarta och ett bidrag för att köpa sin egen klÀnning. Det kÀnns lite elakt att köpa samma klÀnning till tre personer med bÄde olika kroppsform, utseende och smak. Vi alla kÀnner ju oss bekvÀma i olika saker, dessutom Àr man ju som snyggast nÀr man kÀnner sig bekvÀm.

FĂ€rgkartan jag gav till mina bridesmaids –

Okej, sÄ vad har jag tÀnkt?
Jag gav dem en fÀrgkarta med fÀrger som harmoniserar med varandra, vintage pink, koppar, mullvad, latte. De har valt mullvad som jag tror kommer passa alla tre perfekt, dessutom Àr det en av de fÀrger jag tror kommer passa absolut bÀst med det generella fÀrgtemat pÄ bröllopet.

FĂ€rgtema / KĂ€nsla

Jag vet att de har kollat massor. Jag förstĂ„r ocksĂ„ att det Ă€r svĂ„rt att hitta nu, det Ă€r ju inte riktigt sĂ€song Ă€nnu. En klĂ€nning jag vet att dem har kollat pĂ„ och som det nog kommer bli Ă€r denna(hur fin!) –

Förutom det kommer de ha matchande smycken, superfina kristallsmycken frĂ„n TĂ„ngring925. Stenarna har en vacker ”nude” fĂ€rg som i vissa ljus slĂ„r i rosa och andra i en gulare ton.

Vad gÀller hÄr och skor fÄr dem vÀlja helt sjÀlva. Jag tror att klÀnning och smycken kommer göra att det ser tillrÀckligt enhetligt ut. Jag Àr helt övertygad om att de kommer vara supersnygga alla tre!

Vad gÀller buketter till brudtÀrnorna tÀnker jag nÄgot enkelt och nÀtt. Kanske till och med bara torkade blommor eftersom det passar in sÄ bra pÄ mitt fÀrgtema?

Next up – Cake tasting! Stay tuned💖

2 svar pĂ„ “Bridesmaid outfit 💃

  1. Nina TÄngring sÀger:

    SĂ„ ljuvligt fĂ€rgtema Frida, mjukt och hĂ€rligt romantiskt! Och vilken Ă€ra att dina tĂ€rnor fĂ„r bĂ€ra smycken frĂ„n oss đŸ„°

    Svara
    1. Frida Forsberg sÀger:

      Tack Nina! Ja era smycken kommer verkligen vara ”pricken över i”, det kommer bli sĂ„ himla bra <3

      Svara

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *