Perfect nails💅

Bröllop |


Okej sÄ vi har ju bockat av hÄr, smink, bus/brÀnna.. men naglarna dÄ?
Jag har ju gjort ett inlÀgg med tips om hur ni preppar hÀnderna, det hittar ni hÀr!
Men naglarna gör ju hĂ€lften, sĂ„ jag kommer lĂ€gga lite extra kĂ€rlek pĂ„ dem.💅

Oavsett om du gör dem sjĂ€lv eller pĂ„ salong – vĂ€lj form först. Har du inga naglar att jobba med men du har tĂ€nkt dig en almond eller ballerina, dĂ„ mĂ„ste du göra nagelförlĂ€ngning(absolut enklast att göra pĂ„ salong).
Har du aldrig gjort naglar innan, men funderar pÄ att ha det till bröllopet? DÄ har jag nÄgra tips;
1. Testa en gÄng innan sÄ du vet vad det innebÀr och inte fÄr en chock
2. SÄG till salongen att du aldrig har haft naglar innan och att du inte vill ha dem sĂ„ lĂ„nga
3. VÀlj en form som kÀnns naturlig, tex. Almond eller rounded

Mina favoriter Ă€r antingen Almond eller Ballerina, och sĂ„ brukar jag göra dem ca 4-5mm lĂ„ng. Vilket passar mig bra, man fĂ„r en fin ”lĂ„ng” form som ger intrycket av lĂ„nga fingrar. Men de Ă€r inte sĂ„ lĂ„nga att man inte kan göra saker pĂ„ ett normalt sĂ€tt.

Ballerina
Almond

NÀr man gör naglarna pÄ salong kan du vÀlja mellan Akryl eller Gel, det finns för och nackdelar;
Akryl Fördel – NĂ€r man sedan ska göra nya/ta bort naglarna behöver du inte ta bort ”allt” sĂ„ det sliter inte pĂ„ dina egna naglar
Akryl Nackdel – DĂ„ligt för miljön
Gel Fördel – Bra för miljön
Gel Nackdel – Du mĂ„ste ta bort ALLT och i det fallet Ă€ven fila lite pĂ„ dina egna naglar vilket sliter pĂ„ naglarna i lĂ€ngden

Jag föredrar akryl, men jag har inget emot gel – resultatet blir det samma!

Om du kÀnner att du inte vill göra nagelförlÀngning kan det ÀndÄ vara skönt att gÄ till en salong och göra en Manikyr och Pedikyr. PÄ sÄ sÀtt du slipper fÄ jÀtteont i nacken av att pilla i flera timmar med dina egna naglar och det blir förmodligen mer noggrant. En vanlig Manikyr/Pedikyr kostar inte mÄnga kronor, och det kan det vÀl vara vÀrt för att vara snygg on the big day?

Jag kommer göra en Mani/Pedi samma vecka som bröllopet och jag kommer göra Akrylnaglar pÄ fingrarna sedan gellack pÄ tÄrta. Jag gjorde dessa naglarna nu i veckan sÄ jag vÀnjer in och kÀnner mig sÀker pÄ vad jag ska ha till bröllopet. En enkel nude Ballerina i akryl;
Till bröllopet dĂ€remot tĂ€nker jag nog en rosaglittrig ballerina, I need a bit of sparkle✹

 

 

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *