Konsultation och hårfix 💇‍♀️

Hår/Smink |


Äntligen dags för min konsultation, och det kändes så bra med Christine från Björn Axén som ska hjälpa mig!
Vi började med att fixa mitt hår, and don’t judge me by these pictures… Jag har medvetet inte gjort något(literally nothing) med mitt hår på typ 2 år bara för att jag ville maxa skiftningarna med mitt naturliga hårfärg.
Bara slingor och toning, ingen färg, och INGA skarpa kanter. Jag vill kunna låta mitt hår få växa ut emellan besöken utan att det ser konstigt ut.
Okej, före / efter – är ni redo??

Före (herregud, ångest. Har man sett ut såhär?)

Christine var verkligen fantastiskt duktig, kunde verkligen inte vara mer nöjd! Tadaaa –

Efter

SÅ GALET NÖJD!
Efter det gick vi igenom smink och hår. Vad gäller sminket har jag bestämt mig för att sätta individuella ögonfransar för att få en mer naturlig och bekväm look. Betydligt skönare för ögonen om ni frågar mig.
Sedan kommer jag som sagt ha en låg bun med lockade slingor fram. Jag kommer även behöva hämta hem slöjan tidigare eftersom frisören ska sy i nålar och plocka bort kammen. Vad gör man inte för att inte förstöra frisyren?
Och för er som undrar – Ja, jag har haft min första provning av klänningen. Ja den var fantastisk. Ja – det kommer bli hur bra som helst!

Milagro

Nedräkningen fortsätter. Stay tuned💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *