What happens in Marbella, stays in Marbella

Bröllop, Möhippa |


Ni alla där ute har säkert fina vänner, men efter min möhippa tror jag nog jag har dem finaste. Jag hade väl lite förväntningar på hur min möhippa skulle vara, men de fullständigt överväldigade mig med detta;

Onsdagen förra veckan började med att mina bridesmaids hade gömt sig i 45 minuter bland buskarna för sedan att hoppa fram och överraska mig. I ett stim av skratt, ballonger, glitter och bubbel fick jag i uppgift att packa – ”Nu ska du dricka bubbel och packa för 4 dagar. Temat är GLAM”.

Jag packade färdigt och sedan tog de på mig ögonbindel, in i bilen och sedan blir jag avsläppt på en hemligt plats. När de tog av mig ögonbindeln var alla mina fina vänner samlade, de har fixat i ordning en lokal full med glitter, bubbel och en helt magisk brunch.

Efter Brunch, Cava-pong och massor av skratt rörde vi oss vidare till nästa hemliga plats – Ellery Beach house!
Vi inledde med en magisk Yoga tillsammans med Emilia, ni kanske känner igen henne från Whalgrens värld? (Tips – hon har även sin skincare line ”Breath soulcare”, magiskt bra produkter! Älskar hennes Night balm)

Efter att vi hade hittat vårt Namaste drog vi vidare till poolen för rosévin, snacks och lite bränna. Detta följdes sedan upp av en hel dag på spa och sedan middag på i ett privat rum på Ellery. De hade pyntat med blommor i ”brud”-tema, hur gulligt?

Efter middagen blev det slumber party hemma hos en av mina bridesmaids. Jag vet att jag tänkte; ”Konstigt att alla ska hem 23:00? Och varför bad de mig packa för 4 dagar om jag ska hem imorgon?”… This wasn’t the end!

Såklart hade de köpt matchande ”Team bride” PJ’s
Goodiebags fyllda med ansiktsmasker, bubbel, smink och annat måste för en möhippa!

04:00 Blev jag väckt ”Nu fortsätter äventyret, inga frågor”… på med ögonbilen, in i en bil och jag tänkte ”Gud vad tidigt vi ska checka in på hotell?”. I efterhand, rätt orimlig tanke.
När vi kom fram kom vi till Bromma tänkte jag ”JAA vi ska till Skåne!”, men när jag såg planet stod det … Bryssel?? ”JAA vi ska till Bryssel!”. Jag började googla på vad man kunde hitta på i Bryssel och när vi väl var framme började tjejerna kolla på tavlan.
”Bagaget är ditåt!” sa jag och började gå mot bagaget.
”Frida, trodde du verkligen vi skulle till Bryssel? Kolla 10:55 på tavlan så ser du vart vi ska”
MALAGA! Oh my goood, jag har ju helt galna vänner. Vi åkte till Marbella där mina underbara vänner hade bokat en stor bungalow på Boho Club..!!!

Som att detta inte detta skulle vara nog hade de såklart en helt galet bra planering för hela vistelsen. Börjar ni förstå nivån jag älskar mina vänner på?

Första dagen blev det sol, bad, middag på Boho och sedan spakväll(tips – Xlash Hydro gel mask var to die for) i vår supermysiga bungalow.

Älskar förövrigt skylten, den var lite som tomten i Amelie från Montmartre – fick liksom resa runt och bli fotad på varje ny plats


Dag 3
Sen blev det mani/pedi på en supermysig salong som kom med obegränsad mängd bubbel(oh yes!). Sedan blev det Margaritas, lite poolhäng med Sangria och därefter gjorde vi oss redo för kvällens bravader.

Kvällen började med middag på Mosh med supergod mat och dryck. Vi satt ute i deras vackra trädgård eftersom det var så varmt.

Mosh Fun Kitchen

Mina älsklingar💕

Vi rörde oss vidare mot La Suite. Första stället av tre(!?)
Vi kom hem kl 06:00 efter en riktig ”Baksmällan”-kväll. Vi hade helt galet kul! Men jag hade inte blivit förvånad om vi hade vaknat upp med en tiger i badrummet. Vi maxade Marbella, totally savage. Vi kommer aldrig glömma kommentaren ”Crazy Swedish girls”. Kan inte annat än beskriva denna kväll som Totally Awesome!

Efter att ha krupit till frukosten dagen efter,(man missar inte Boho’s legendariska Eggs Royal) rullade vi vidare till Nido Beach Club för att vila upp oss med lite sol och Moët.

Efter att ha fått en stor dos sol(kan väl erkänna mig som kräftan efter detta) åkte vi hem och gjorde oss klar för middag på helt fantastiska Cascada som ligger uppe i bergen. Helt otroligt vackert och magiskt god mat. Dessutom 35kr för ett glas riktigt bra Rioja, hett tips till alla vinälskare där ute.

Där avslutade vi vår helt OTROLIGA resa och min FANTASTISKA möhippa. Jag trodde inte i min vildaste fantasi att jag någonsin skulle få en möhippa likt denna. Första dagen var helt fantastisk, bara där hade jag varit nöjd.

Mina otroliga vänner <3

Jag har helt fantastiska personer i mitt liv. Jag vet att ni är många därute som har bidragit till detta, även flera som inte har varit med på själva möhippan. Jag vill bara passa på att säga att jag är så otroligt tacksam och lycklig att jag har er.
Till mina tre älsklingar som också tog mig på livets resa. I love you do death, och ni vet vad man säger;
”Ni som vet, ni vet. What happens in Marbella, stays in Marbella”

Over and out,
Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *