GrafisktđŸ’»

Bröllop, Grafiskt, Tips |


9 dagar kvar och nu börjar tiden verkligen springa ivÀg, dags att fÀrdigstÀlla allt det grafiska!
Det finns ju sÄklart betydligt enklare sÀtt att göra saker pÄ Àn vad jag har gjort, men jag vill verkligen ha rÀtt vibe pÄ allt till bröllopet, sÄ jag har valt att göra mycket sjÀlv.

VĂ„r drinklista

Det som tog lÀngst tid att göra grafiskt var drinklistan. För vissa kanske denna kan upplevas rörig, men jag Àlskar det estetiska och jag vill att man ska bli glad nÀr de ser drinklistan!
Vi kommer ha ett relativt stort utbud(med tanke pÄ att vi kommer ta med all alkohol sjÀlv), sÄ nu kan man tydligt se vad man har att vÀlja pÄ.

Sedan kommer vi att hyra en Selfiecircle, det Àr ett digitalt fotobÄs dÀr du kan bÄde ta foton och skapa GIFar. Dessa fÄr du sedan direkt till mobilen, och vi som hyr den kommer fÄ alla foton frÄn bröllopet till vÄr mail. Hur nice?

SÄ jag har gjort en skylt vi tÀnkte stÀlla i baren enligt nedan;


Sedan kommer vi ha ”Message in a bottle” istĂ€llet för en klassisk gĂ€stbok. Vi kommer stĂ€lla det i baren sĂ„ folk kan skriva lappar medan de vĂ€ntar pĂ„ drinkarna. Dessa lappar kommer vi sedan sĂ€tta in i vĂ„rt fotoalbum. En alternativ gĂ€stbok.

Ett smart alternativ till gÀstbok

SÄ till denna kommer vi ha en tavla som berÀttar för folk hur de ska göra om de vill skriva ett meddelande;
Sedan har vi tre toaletter i lokalen, för att undvika katastrof(tyvÀrr vet vi ju inte alla hur man siktar..) kommer vi mÀrka dessa tydligt;
Vi kommer Àven stÀlla ut skyltar pÄ alla bord med info om vÄra sociala medier. Det kan ju vara lite kul om folk tar fina bilder att man enkelt kan hitta dem. Antingen genom att tagga oss, eller att anvÀnda vÄr hashtag #HermanochFrida2022

Det jag har kvar att fĂ€rdigstĂ€lla Ă€r namnskyltar, menyer, program och göra en tydlig instruktion till lokalen 
 LĂ€tt som en plĂ€tt ✹

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *