4 Dagar kvar ⏲️

Bröllop, Planering |


Ska villigt erkänna att jag känner mig rätt utpumpad by now(don’t worry, energin är tillbaka tills på lördag!), men det är det värt.

Håller på med att färdigställa bordsnummer, servetter, hashtagskyltar… fixar med logistiken – ”Hur får vi allt till lokalen?”, ”Hur gör vi med lunch på lördag?”.
Det är lustigt hur man har haft 10 månader på sig att planera och hur man ändå kan känna att det är så mycket kvar..
I tanken är allt lugnt, men kroppen börjar säga ifrån, hjärtat rusar. Tror det är mixen av stress och lycka i överdos. Skönt att det start är dags så man inte kan göra så mycket mer. Det är ju hela tiden något man vill fixa ”lite bättre”

Akrylnaglar med lack i rosa glitter

Idag fixade jag i alla fall mina naglar, vilket var skönt. Lite sparkle of course!
Hade beslutsångest deluxe, man övertänker ju allt nu; ”Hur blir bilderna med detta”, men jag tänkte att jag tar något som är liiite extra men inte full blown crazy – Hur illa kan det bli liksom?

Imorgon ska jag pyssla färdigt det sista och på torsdag ska jag ställa i ordning allt till lokalen, packa färdigt allt till bröllopet, göra packlista till bröllopsresan.

På lördag ska jag njuta, säga vad man vill men hur roligt allt detta än har varit(jag har verkligen fått njuta heeeela vägen hit) så har det tagit en hel del energi också. Men allt kommer vara värt det!

Jag kan redan känna smaken av bubbel🥂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *