Bröllopet ❤️

Bröllop |


Better late than never, eller vad säger man?

Hur roligt det än har varit att fixa med bröllopet har det även tagit mycket tid och energi, och jag ska villigt erkänna att det har varit skönt att ha lite semester direkt efter bröllopet. Att vara sin egen bröllopskoordinator har ju varit lite av ett ytterligare heltidsjobb. Även om det såklart har varit väldigt roligt!

Allt som allt, var vårt bröllop helt fantastiskt! Lite stressad innan ceremonin, men utöver det gick allt hur bra som helst. Hår och smink som fixades av fantastiska Christine från Björn Axén, jag var så himla nöjd. Hotellet ”The sparrow” var verkligen den perfekta settingen för att göra sig i ordning, och lokalen fick 5/5.

Jag skulle kunna prata i timmar om vårt bröllop, men jag tänker att bilderna talar för sig själv;

 

 

En rent ut sagt – Magisk dag!
Den gick fort, alldeles för fort.. men vi njöt av varje sekund. Det hade inte kunnat blivit bättre❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *