Accessoarer och gåvor

Det är fredag och det är sol ute, hur fantastiskt är inte det?

Kan bara föreställa mig hur glada alla brudpar som gifter sig imorgon är.

Nåväl, det med accessoarer har inte varit det lättaste att hitta. Jag har inte bestämt mig till 110% än vilka jag ska ha. Det ska såklart va lite fjädrar och blingbling så att Gastby känslan kommer med, men det får inte bli för mycket heller..

Jag surfade runt en hel del på nätet och letade bland alla nätbutiker efter de perfekta accessoarerna. Jag fann faktiskt riktigt mycket trevligt på JJ’s House.  De har verkligen ALLT man kan tänka sig. Fullt med fina gåvor till er brudar och samt ett stort urval med gåvor för att skämma bort sina tärnor. Ni finner även ett riktigt stort utbud utav klänningar till bröllopet.

MINI HIPPA IMORGON – LÄNGTAR

Imorgon vet jag att jag blir hämtad 11.00 och är åter hemma på söndag. Jag fick ett meddelande från två utav mina gamla kollegor Sanna & Kristina.

Oömma kläder och skor som täcker tårna var väldigt viktigt att packa.

Jag är riktigt taggad och ska försöka uppdatera er under helgen.

Ha en riktigt härlig fredag.

Tjingeling

// Jennie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *