Provsminkning, Danseskor, Vinprovning och 45 dagar kvar…

Jösses Amalia, vart tar alla dagar vägen??

45 dagar kvar, helt galet och samtidigt så himla underbart :D!

Det har varit full rulle och lite till sen sist jag skrev. Provsminkning är gjord, blommor är beställde.

Det kommer bli en naturlig look, men med lite sotning av ljusare nyanser i brun/guld. Min kära moder var också med på provsminkningen och även hon kände sig så fin. Det blir så verkligt och emotionellt  när man sitter där tillsammans med sin mamma, hennes minsta ska G I F T A sig… så underbart <3! .

img_20190605_135309_988 img_20190605_135741_996 img_20190605_135816_739

Man känner att det verkligen börjar dra ihop sig nu. Det börjar redan pirra till i magen och vi säger då och då till varandra ” Tänk att vi ska gifta oss ”. Det börjar verkligen klarna upp i tankarna om vad som komma skall.

Pappa har köpt kostym, Micke har köpt kostym och jag har hittat DANSESKORNA :D!

Just det, blommor blommor blommor… Hur i hela världens namn ska man veta vad man vill ha? Jag tog med två bilder på buketter som jag kan tänka mig och utan tvekan vet jag att jag kommer bli nöjd :D. Lite fjädrar löser allt ;).

I förgår var jag hos frisören och slingade håret och började även planera min frisyr, vi hade i princip samma tanke, kommer bli så bra :D!

Ja, som ni märker så går det i ett och i skrivande stund, så inväntar vi sångaren, scen/ljud/ljus killen samt vårt toastmaster par.  Vi ska gå igenom lite praktisk info idag.

Kvällen idag kommer avslutas med vinprovning hemma hos oss med toastmaster paret, Stina och Håkan.

Jag ska verkligen försöka att skriva oftare, nu kommer det gå i ett och hända mycket.

Kommer lokalen hinna renoveras klart, det är frågan?  Kanske blir inget som vi tänkt?  Men då löser vi det :D!

EN sista viktig sak… 30 är väl det nya 20??

Jag fyller nämligen 30 år på lördag, woop woop.

På återseende bästa ni.

Love / J

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *