Hemlig box från Okänd…Packa en väska och va redo?

Ja össes Amalia!!

Igår när jag kom hem stod en stor glittrig box med en stooor glittrig rosett på vårt bord.  Till Jennie Karlsson från Okänd…

Efter att läst listan med vad som ska packas, insåg jag snabbt vem som lämnat denna box… då ” Sovtrosor ” stod med att packas. En av mina äldsta och käraste vän ( Tärna ) har en låda med sovtrosor och en med fintrosor :P.

Det stod även stort att jag absolut INTE fick öppna boxen förrän jag fått ett sms..

Från och med nu ska jag alltså ha med mig boxen, min packade väska vart jag än åker och kör… Vill säga att även till stallet får detta följa med haha :P.

img_20190620_103401_468

Jag är så taggad och förbered man kan bli, tror jag haha.

Med 1 månad kvar, är jag pirrig och nervös men på ett bra sätt.

Idag ska jag testa min klänningen igen efter lite ändringar, spännande och se hur det känns nu :D!

Skor… ja jag fick ju lämna tillbaka de klackskor jag köpt… de kändes inte rätt i färgen till klänningen, så det blir troligtvis ett par helt vita enkla skor. Tror det blir bäst, då klänningen i sig, är så mkt.

img_20190620_103354_100

Just det, idag för 3 år sedan var första gången jag och Micke träffades och om 1 månad gifter vi oss <3.

Vill önska er alla en riktigt härlig och underbar midsommar.

Love // J

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *