Bröllopsmånaden är här!

Hej alla fina ni <3

Då var vi inne i självaste bröllopsmånaden med 16 dagar kvar till THE WEDDING :D!!!!

Nu jäklar har nerverna och tankarna börjat springa runt ska ni veta. Hur planerar man nu förberedelserna dessa sista dagar? Vad ska prioriteras och har vi verkligen koll på allt?

Vi har checkat av de punkterna som var kvar att fixa, tex att beställa drickan och säkerställa att cateringfirman får allergi listan…

Bordsplaceringen är också äntligen klar efter lite justeringar, helt säker på att alla kommer få så skoj vid sina bord. Vi kör på 23 st runda bord. Det blir inget honörsbord… baaam :P. Vi vet att det är en tradition, men vi hoppar den helt enkelt.

Kostymen är hämtad och min klänning hämtas sista veckan.

Låter som att vi har allt under kontroll?? hahha vi får se.

Vårt toastmaster par är helt fantastiska och gör ett så stort underbart jobb, all kärlek och heder till er <3!

Vad är alltså då kvar?

Jo, jag ska göra en To Do List, där allt från att plocka ihop kandelabrar hemifrån till att planera in när vi ska åka från minglet på fredagen till att säkerställa att vi har allt kring dekorationer klart. Vi har verkligen de bästa vännerna och familjerna omkring oss, så många som ställer upp och hjälper oss med allt. Utan er hade vi nog varit svettiga delux nu.

Ett tre dagars bröllop kräver sin planering och effektivitet.

Jag måste skryta om mitt FYND jag köpte igår. Som sagt har vi ett Great Gatsby tema/inspirerat bröllop. Hur ska man då fixa en sådan fotovägg? Finns huuur mycket som helst att köpa och fixa med. Men vad vill man ha? Jag har helt ärligt inte lagt så mycket tid på det, utan tänkt att vi tar det sen…

img_20190703_092822_828

Häromdagen när jag satt på blocket och letade efter en annan sak än mitt fynd så dök världens bästa idé upp när jag såg denna soffa.

Den är PERFEKT för temat och efter bröllopet kommer den även att kunna pryda hemma på gården. I LOVE IT!

Tänk er alla snygga tjejer/damer liggandes eller sittandes i den, och bredvid står de stiliga herrarna, så BRA!!  Vi kommer såklart även tillföra lite annat smått och gått till just där gästerna ska fotas.

Onsdag idag, och idag är det 2 möten inbokad ( hemliga ). Nästa vecka på måndag blir det dags för provuppsättningen av håret och lite annat smått och gott ;). Nästa vecka kommer även innebära danslektioner… haha ska verkligen bli spännande och rolig.

Vi kommer ha full rulle ända fram till klockan 12.00 den 19/7. Då har vi lovat varandra att släppa allt och låta våra toastmasters, vänner och familjer ta över stafettpinnen hela helgen lång.

Jag hoppas och tror att jag kommer kunna uppdatera er under självaste förberedelsernas gång.

PS, Jag är SÅ taggad!!!

LOVE / J

 

 

2 thoughts on “Bröllopsmånaden är här!

  1. Det kommer bli den bästa dagen i våra liv!
    Längtar så !!!!! Måste köpa en vattenfast
    mascara och packa handväskan full med
    näsdukar! Love u!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *