Förlovningen

skarmavbild-2018-11-22-kl-22-32-03
Snacka om snygg hiss!

I augusti åkte vi till New York på semester. Det var första gången för mig i New York och det enda jag hade på min måste-lista var Empire State Building. Vi halvplanerade att vi kanske skulle besöka den på måndagen men på den morgonen var det ganska dåligt väder så vi tvekade. Sen tänkte vi att de kanske var mindre med folk vid mulet väder så vi bestämde oss för att ändå åka upp. Vi hade rätt i att det skulle vara mindre folk där, kunde i princip bara gå rakt fram till hissen, och när vi väl kom upp till 86-våningen klarnade det upp och blev strålande sol!

Vi gick runt och kollade på utsikten i alla 4 vädersträck i säkert en 20 minuter. Helt plötsligt tar Gustav mig lite åt sidan (vilket var svårt då utsiktsplatsen är helt full med folk). Han börjar berätta hur han känner och att han vill dela sitt liv med mig. Han går sedan ner på knä och tar fram en ringask från sitt solglasögon-fodral (det stället han vet att jag aldrig skulle kolla i 🙂 ).

Trots allt folk var det inte många som uppmärksammade var som hände (förutom en snäll dam som insisterade på att ta kort på oss med vår kamera samt två män som ville skaka hand med Gustav och gratulera) så det blev ändå en ganska privat stund vilket var skönt 🙂

skarmavbild-2018-11-22-kl-22-49-53

Efteråt åt vi en lyxig tvårätters lunch samt gick på en musikal på kvällen. Vi fick lite tidsbrist innan musikalen och fick äta middag på Shake Shack vilket är en lite finare hamburgarekedja. Men de hade iaf prosecco som serverades i plastglas 👌🏻🥂 En helt perfekt förlovningsdag ❤️❤️

skarmavbild-2018-11-22-kl-22-24-45  skarmavbild-2018-11-22-kl-22-24-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *