Inbjudningskort

skarmavbild-2018-12-09-kl-17-59-49

Skickade precis iväg beställningen på våra inbjudningskort 👏 🙌 Alltid svårt att välja när det finns så många fina mallar och så många olika hemsidor att välja från. Jag hade tidigare sett kort med glansigt guldtryck och tänkte att jag säkert måste pyssla ihop det själv, vilket jag egentligen vill, men saknar skrivare för. Sen såg jag att en hemsida hade mallar med folietryck och ja, det är ju smidigt att beställa från en hemsida 🙈

Våra huvudfärger kommer vara guld, grönt, vitt och dusty blue så det var mallar med dessa färger vi försökte sålla ut från mängden först. Efter det gick vi mer på känsla när det gäller motiv och tog fram några förslag som vi båda gillade 🙂 Kommer såklart inte avslöja det motivet vi tillslut beställde men den är i liknande stil som dessa:

skarmavbild-2018-12-09-kl-17-27-53 skarmavbild-2018-12-09-kl-17-27-17

Passade på att beställa ikväll då jag hade fått en rabattkod. Själva korten kommer vi nog skicka lite senare i januari. Nu är det bara att hålla tummarna att kvaliteten är bra! Beställde Save the Date-kort från samma hemsida och blev mycket nöjd med dom👌👌

Ha en fin vecka 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *