Middag med tärnorna

skarmavbild-2019-01-06-kl-11-56-38

Igår bjöd jag mina fina tärnor på middag. Då jag bor på Gotland och tärnorna i Uppsala var jag glad att vi kunde få till ett datum som alla kunde 🙂 Så mysigt att få skämma bort dom lite!

Det blev mycket bröllopsprat såklart! Vi gick igenom allt som har planerats hittills, vad som är kvar att göra och lite hur planen för vad vi gör dagen innan och på själva dagen kommer se ut. Alltid skönt att få prata igenom det man har tänkt och få följdfrågor så man vet att man tänkt på allt 😅 Passade på att ge dem en liten goodiebag som tack för att de ställer upp 🎁 De fick bröllopsinbjudningen, ett litet personligt brev, nagellack, ansiktsmask, örhängen, blingiga hårspännen samt ett band som ska fästas i midjan på tärnklänningarna 👗🎀 

skarmavbild-2019-01-06-kl-11-53-58

skarmavbild-2019-01-06-kl-11-55-03

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *