Placeringskort

Bild från Pinterest

Hej på er!

Har ikväll tänkt ut hur placeringskorten ska se ut. Har vetat länge att jag vill använda mig av champagnekorkar då jag tycker att de ger en stilren, klassisk känsla som passar på ett slott!

Bild från Pinterest
Bild från Pinterest

Har snälla vänner (och vänners mödrar) som råkade ha ett litet lager som de kunde donera så nu har jag 77 st. Hinner kanske inte öppna 23 flaskor själv innan juli, men med lite hjälp från nära och kära ska jag nog få ihop de sista!

skarmavbild-2019-01-13-kl-21-51-00

För att knyta ihop alla trycksaker med våra inbjudningskort, köpte jag idag en mall på Etsy (säljaren  POandPOdigital) med guldiga prickar på. Det var riktigt billigt (37kr) och så smidigt då jag nu kan använda mig av den mallen för att göra placeringskort, bordsnummer, vigselprogram och festprogram! Förhoppningsvis kommer de ge en enhetlig look 👌

Då vi kommer att ha runda bord tror jag verkligen att det kommer vara smidigast att numrera borden och sen ha alla namn i listor under respektive bord. Har köpt massa små klädnypor redan, behöver bara en ram 🙂 Ska hålla utkik på loppisar i vår! Funderar på att använda tre vinkorkar (ihopbundna med ett fint sammetsband) som hållare till skylten på varje bord. Typ såhär:

Bild från Pinterest
Bild från Pinterest
Bild från Pinterest
Bild från Pinterest

Hur har ni med runda bord tänkt kring bordsplaceringstavlan för att göra det överskådligt?

2 thoughts on “Placeringskort

    1. Tack 🙂 tror faktiskt att jag har lyckats samla på mig alla nu 🙌🏻👍🏻 Tack ändå 🙏🏼😘 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *