Blommor och dukning

skarmavbild

Sprang igår på fina vaser på rean som jag tänkte skulle passa fint till våra runda bord. Fick tips att mamma att testa köpa en bukett och för att hur det skulle se ut. Då fick jag samtidigt passa på att testa lite idéer på olika blomkombinationer. Så svårt annars att veta om det kommer bli fint när man bara har en idé i huvudet! Blev en blekrosa ros (Tallea hette den), en gul/grön nejlika, gröna tistlar (som jag tänker ska vara blå sen), eukalyptysblad samt något annat grönt jag inte vet vad de heter. Kommer kosta ca 120 kr/bukett. Ville ha något som fyllde ut vasen ordentligt men samtidigt inte kostar en förmögenhet 😬

skarmavbild-2019-01-15-kl-13-35-05

Passade på att köpa lite ljusslingor tidigare i höst (också på rea😅) och sen ska jag försöka hitta mässingsljusstakar på loppisar i vår, gärna 2-3 per bord.

Såhär blev resultatet av provdukningen (tänk er runda bord) 😍

skarmavbild-2019-01-15-kl-13-35-51 skarmbild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *