Korkpyssel

skarmavbild-2019-04-07-kl-21-18-47

Hej på er!

I helgen har jag äntligen tagit tag i min kork-idé och fått lite pyssel gjort! Har inte hunnit planerat så mycket på senaste tiden pga skolan och B-uppsats. Nu är det mindre än 3 månader kvar så det är dags att ta tag i det hela igen. Var dock skönt med en liten paus i alla bröllopstankar! Känns inte som jag har gjort något annat sedan september.

Hur som helst! Jag köpte en limpistol och började limma ihop korkarna tre och tre. Insåg dock att det såg för klumpigt ut så jag testade två och två istället vilket var stabilt nog! Planen är att skära en skåra på toppen för bordsnummer-skylten. Själva designen på pappret har jag inte bestämt än så vi får se vad det blir 🙂

Köpte blått sammetsband när jag var i Haag i november som jag tänkte skulle passa in i dukningen och färgtemat!

skarmavbild-2019-04-07-kl-21-30-14

Förra helgen hade vi sista OSA-dagen vilket innebär att vi nu vet exakt hur många vi blir, nämligen 99 stycken (inkl. brudparet). Kunde därför skiva ut alla 99 bordplaceringsskyltar som jag ska sätta i champagnekorkar (alltså med allas namn på). Kommer inte avslöja hur de ser ut men detta är storleken och rätt papper iaf 🙂 Bordsnummerlappen på bilden är bara för att få en förståelse för ungefär hur det kommer se ut sen!

skarmavbild-2019-04-07-kl-21-19-00 skarmavbild-2019-04-07-kl-21-19-11

Så det är väl bara att börja skära skåror i 98 fler champagnekorkar och 11×2 fler vinkorkar 😅 Tur att det ändå är 90 dagar kvar!

2 thoughts on “Korkpyssel

 1. Jag blev så inspirerad av detta, att jag letade reda på min kartong full med korkar. Oj, oj…… men nu har jag gått igenom dom
  hundratals korkarna jag har. Hade tänkt göra en anslagstavla av dom en gång i tiden. Nu får vi se om det blir av. Men tack för
  inspirationen!! Tycker er idé är toppen bra för placeringskorten.

  1. Åh va roligt att du blev inspirerad 🙂 minns att
   farmor hade en anslagstavla med korkar, eller
   hur? Blir nog fint iaf 🙂 tack så mycket!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *