Florist check!

img_5321

Igår träffade jag min florist Caroline på en lunchdate. Det var så trevligt och skönt att få prata om alla idéer jag har med någon som lyssnar och förstår vad jag menar. För jag är inte säker själv på vad jag vill ha. Har massa olika idéer och förslag på färger och blommor. Har inte hittat någon bild som kombinerar allt jag vill ha så det blir spännande att se vad hon får ihop av mina tankar. Fick intrycket att hon förstod vad jag menar. Säkert bra att inte ha en exakt bild av vad man vill ha för då blir man säkert bara besviken om det inte blir exakt så.

Är iallafall helt övertygad om att det kommer bli vackra buketter 🙂 Hon kommer göra min brudbukett, tre tärnbuketter, en brudnäbbskrans, courage till brudgummen och tre till marskalkerna. Mamma har sagt att hon vill göra blommorna till borden så vi ska beställa alla blommor genom Caroline och så får mamma fixa resten 🙂

img_5319 img_5320

Är ni nyfiken på floristen heter hon vitastevitt på instagram 🙂

Glad påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *