Fotograf och mycket annat!

Foto: Hannah Karlberg

Vilken påskhelg vi har haft! När vi varit hemma i Uppsala har vi kunnat checka av massor bröllopsrelaterat 🙂 Jag började med att träffa floristen som jag skrev om i förra inlägget.

Vi hann också provsmaka tårtan som var såå god!  Nu ska vi kontakta bageriet igen för beställning och komma överens om hur den ska se ut med garnering osv!

skarmavbild-2019-04-24-kl-10-15-13

I söndags fick vi också träffa vår fotograf. Det finns ju en djungel av fotografer att välja mellan men när jag hittade Hannahs hemsida var det något med hennes bilder som direkt kändes rätt. De är lite annorlunda mot alla andra ”pastelliga” bilder som är populärt nu, vilket kändes som oss. Jag visade Gustav och han kände samma! Sån tur vi hade att Hannah var ledig på vår dag.

Som sagt fick vi träffa henne i söndags vilket känns så skönt för att det kommer bli mer avslappnat på dagen. Hon var noga med att fråga om våra förväntningar och vilka bilder vi vill ha. Känns skönt att ha en fotograf som har personlighet och vågar ta tag i gästerna för att se till att alla kommer med på bild. Hannah är från Sigtuna så hon har bättre koll på området än vad vi har vilket känns tryggt. Vi kikade på lite platser runt kyrkan när vi ändå var där 🙂

Foto: Hannah Karlberg
Foto: Hannah Karlberg

Här är hennes hemsida om ni är nyfikna: www.hannahkarlberg.se

Igår beställde jag äntligen min vigselring! Det blir en specialdesignad alliansring från en lokal smyckesdesigner (samma designer som har gjort Gustavs ring). Känns roligt att vi får ett minne från Gotland. Längtar tills jag får se och prova den riktiga ringen (eftersom det är en specialdesignad ring fanns den inte att prova). Den kommer se lite ut som den här, fast med V-klor och inte ”kanterna” runt diamanterna.

skarmavbild-2019-04-24-kl-12-05-04

Idag skickas hinderprövningen också in!

Händer mycket nu. Bara att gasa på för det är bara 73 dagar kvar 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *