Bordsplacering

Idag är det endast 2 månader, eller 61 dagar kvar! Känns både overkligt och något stressande. Samtidigt som vi har mycket klart såklart…

Det som vi står i mest nu är bordsplaceringen och gästpresentationerna. Men vi har spikat bordsplaceringen nu i alla fall. Alla gäster kommer få ett nummer i gästpresentationerna (i festhäftet). Det är dessa nummer som är utmarkerade i bordsplaceringskartan. Det var ett litet pyssel att få till en bra placering men jag tror vi till slut lyckades. Vi har valt att ha max 8 per bord och att man ska ha sin respektive vid bordet samt oftast någon mer man känner. Förhoppningsvis kommer ingen att känna sig ensam vid sitt bord 🙂

För att få till en bra organisation skrev vi ut alla namn på små post-it lappar färgkoordinerat (En färg var alla mina kvinnliga gäster, mina manliga, Gustavs kvinnliga samt Gustavs manliga gäster). Dessa fyra färger försökte vi få något sånär jämt utplacerade och spridda.

img_3738

När vi blev klara med det lyckades jag (trots min okunnighet i pages) göra kartan längst upp i inlägget som sedan kommer tyckas i festhäftet! Så om man under festen är nyfiken på något kan man kika i häftet för att få veta mer 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *