Provuppsättning och sminkning

Hej!

I torsdags hade jag en helt fantastisk dag då jag fick prova på både hår och smink! Så roligt att få testa vad som var möjligt att göra med mitt tunna hår och också testa hår+smink tillsammans med alla smycken och tillbehör samtidigt med klänningen.

Dagen började hos frisören Lollo som är en gammal vän till min mamma och som också gjorde mammas bröllopsfrisyr. Jag hade visat hur jag ville att håret skulle se ut framifrån samt att jag ville ha en knut av något slag. Exakt hur knuten skulle se ut var mindre viktigt. Jag har inte så tjockt hår så frågan var också om det behövdes löshår eller annat som volymhjälp. Lollo satte igång och locka och sätta upp håret och efter en timme blev resultatet detta. Det är alltså endast mitt eget hår i denna uppsättning vilket jag inte kan förstå hur hon lyckades med. På dagen kommer vi även ha lite löshår och större knut. Knuten kommer också hamna lite längre ner än vad den gör nu samt vara ännu prydligare (enl. Lollo). Jag är supernöjd med hur det såg ut 🙂

skarmavbild-2019-05-28-kl-19-16-57 skarmavbild-2019-05-28-kl-19-17-13

skarmavbild-2019-05-28-kl-19-18-30 skarmavbild-2019-05-28-kl-19-18-21

skarmavbild-2019-05-28-kl-19-18-12

På eftermiddagen träffade jag make-up artisten Dau. Superhärlig tjej som var väldigt inkännande och förstod precis vad jag ville ha. Hon kom även med förslag på färger och produkter efter min hudton och fräknar. Ville liksom inte sminka bort fräknarna men samtidigt känna mig ”sminkad” och därmed uppklädd och fin. Gillar verkligen resultatet, framför allt färgen på läpparna.

skarmavbild-2019-05-28-kl-19-17-31 skarmavbild-2019-05-28-kl-19-35-23

img_6063

Vilken härlig dag det var att få bli riktigt bortskämd med både hår och smink. Det hör inte till vanligheterna! Både Lollo och Dau kommer komma ut till slottet på morgonen så jag och tärnorna kan göra oss iordning i lugn och ro på förmiddagen.

Känns generellt som att det är full fart framåt nu med bara 39 dagar kvar. Dags att få ihop alla tankar och idéer nu och se till att allt är bokat och klart.

Hår: Lollo, Salong Gia (Uppsala)

Smink: Dau, (Uppsala) https://www.daumakeup.se

2 thoughts on “Provuppsättning och sminkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *