Vals, vals, vals!

I höstas fick vi i present, en danslektion i bröllopsvals av Gustavs mamma och min blivande svärmor Torun. I onsdags lyckades vi få en tid och fick träffa en fantastisk lärare Håkan på Visby Dansskola. Vi fick lära oss grundstegen och något mer avancerat steg. Håkan var väldigt pedagogisk och lyckades få Gustavs fötter att göra rätt steg och få mig att sluta föra och istället slappna av och lita på Gustav. Lättare sagt än gjorde för detta kontrollfreak. Men ju mer Gustav kände sig säker, desto mer kunde jag låta honom föra.

Det var så himla roligt och det kändes som en liten minisemester från allt planerande. Vi fick göra något roligt ihop som ändå handlade om bröllopet, för såhär i slutet på planeringen känns allt tyvärr som ett måste och blir lätt lite tråkigt eller jobbigt. Vi fick hålla om varandra, titta varandra i ögonen och dansa till vår låt i en hel timme. Snacka om att fylla på batterierna inför slutspurten som det nu blir!

Även om man känner att exakt rätt valssteg inte är det viktigaste på dagen så kan jag ändå varmt rekommendera denna timme. Dels blir man 100% proffsigare i vals och sen är det helt enkelt en väldigt romantisk och härlig stund tillsammans med sin blivande! Så tusen tack Torun för denna fantastiska gåva.

Vi tyckte det var så roligt att vi ska ta en till privatlektion nästa vecka. Så nu gäller det att träna varje dag så vi minns stegen och blir avslappnade! Ska även träna i mina skor, perfekt sätt att gå in dem 😉

skarmavbild-2019-06-15-kl-15-53-03 skarmavbild-2019-06-15-kl-15-52-46 skarmavbild-2019-06-15-kl-15-52-37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *